Cookie- og Privatlivspolitik

Superskurkene sparker røv!

Ny trailer til Suicide Squad

Stem op!
97
Stem ned!
0
(reset)

Warner Bros. har offentliggjort en ny trailer til superskurke-filmen Suicide Squad, der har skruet endnu mere op for slåskampe, superkræfter, attitude og smarte bemærkninger.

Traileren genopfrisker, hvorfor regeringen vælger at samle de værste, galeste og slemmeste skurke af slagsen til en selvmordsmission, der i sidste ende skal redde verden.

Filmens rolleliste er spækket med store Hollywood-skuespillere som Margot Robbie, Will Smith, Ben Affleck, Jared Leto, Cara Delevingne, Joel Kinnaman og Viola Davis.

'Suicide Squad' er instrueret af David Ayer, der primært beskæftiger sig med film i den hårdtslående ende af skalaen, hvilket også kommer til udtryk denne gang.

DC Comics-filmen er den første tegneseriebaseret film, hvor en gruppe superskurke er hovedkaraktererne fremfor superhelte, som man ellers normalt ser.

Suicide Squad får premiere den 11. august.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Jeg er generelt kørt lidt træt i superheltefilm, men denne her har et helt nyt og anderledes koncept, hvilket jeg glæder mig til at se.

Nikolaj

Jeg håber, at den leverer op til forventningerne.

GiwizZeni

Endnu en spændende trailer til 'Suicide Squad', selvom jeg bedre kunne lide den forrige, men den var også enestående godt klippet. Jeg tror 'Suicide Squad' kommer til at give os alt det vi savnede i 'Batman v Superman' nemlig: Fest & Farver (af den vilde slags), Originalitet, Humor, Kant, Levende Karakterer og Syngende Verbale Lussinger i form af et skarpt manuskript. Jeg er virkelig spændt på hvad den kommer til at gøre - ikke bare for DC - men for superheltefilm i almindelighed. Bring It On!!!

Simon

Synes nu også at Bohemian Rhapsody klædte den trailer ret godt, men generelt alt der har med Suicide Squad at gøre ser ret så spændende ud!

GiwizZeni

Enig! Brugen af Ballroom Blitz denne gang er også fin, men Bohemian Rhapsody i forrige trailer var genial. En af de bedste trailere jeg nogensinde har set. Stemning og tonen slås fast, men spoiler ikke en masse af handlingen.

johnny

jo mere jeg ser fra filmen jo feder ser den ud. plus man ser mere til Batman end jeg regnede med, som for mig er et plus. sig hvad man vil om Batman v Superman, men Affleck gjorde det sku godt som Wayne/Batman.

Jacob

Det begynder så små at brænde under fødderne hos Warner Bros., da 'Batman v Superman' kæmper med at tjene sig selv hjem. Heldigvis for dem er 'Suicide Squad' en af de mest hypede film, og selvom den ikke er R-rated ligesom 'Deadpool', så ligger den sig lidt i kølvandet af den type, hvilket Fox i den grad beviste der er et markedet for.

Simon

Man har gættet, og den bliver nok ikke R-rated, men ingen ved noget. Som du også selv nævner, ser den lidt mørk ud, så vent lige til starten af august før du udtaler dig omkring det.

Jacob

... det er mest sandsynligt den vil få den samme aldersgrænse som de to første i Justice League serien, 'Man of Steel' og 'Dawn of Justice', for at ramme det bredeste publikum i biografen, og så evt. få indført mere vold til hjemmebiografen. Det ser vi allerede med 'Batman v Superman' som forlænges med ekstra 30 minutter, og det er bl.a. at skrue op for kampen imellem de to hovedpersoner, og jeg kan ikke se hvorfor Warner Bros. skulle skifte kurs på nuværende tidspunkt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter