Cookie- og Privatlivspolitik

Første teaser til Star Wars: Rogue One

Ny Star Wars-film til december

Stem op!
264
Stem ned!
0
(reset)

Første teaser-trailer til Rogue One: A Star Wars Story kan ses lige her. Det fleste havde nok håbet på at få et glimt af Mads Mikkelsens endnu ukendte karakter, men desværre holdes danskeren hemmelig lidt endnu.

Filmen er den første ud af tre kommende Star Wars-spin offs og foregår i tiden mellem 'Episode III' og 'IV', hvor en gruppe oprørere skal stjæle plantegningerne til Dødsstjernen.

Godzilla-instruktøren, Gareth Edwards, står bag science fiction-filmen, der har Felicity Jones i hovedrollen som et medlem af gruppen.

Rogue One: A Star Wars Story får dansk premiere den 14. december.

Næste kapitel i den officielle Star Wars-saga, Star Wars: Episode VIII, er i fuld gang med optagelserne og får dansk premiere 14. december 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

I love it!!
I get goosebumps when I'm taken back into the live-action Star Wars world and this trailer really has the feel of Star Wars.
My question is: When will they be showing Vader?!

bennyuser/939247

det kan jeg lige og se. en mere rå star wars det er det star wars skal være en mørk og rå verden den nye star wars for et par år siden var flot og stor og fed lyd men den var en familie film for alle og de to skuespiller spille ikke godt sammen . denne her ser fed ud og lige min stil.

Mickey

...men jeg har stadig mine betænkeligheder mht. Felicity Jones og hendes karakter. Jeg synes virkelig ikke hun er den type der er brug for i sådan en film. Hun har også altid irriteret mig, så måske jeg bare er farvet i min dom her, men jeg har altid ment at hun overspiller sine replikker vildt meget, og ud fra denne trailer, ser hun ud til at fortsætte henad dét spor :/

peter wichmann

star wars bliver bare bedre og bedre

Joachimuser/192842

Fedt at der kommer en ny historie. Efter min mening så køre den originale historie lidt i tomgang og karakterene irritere mig.

Jeg håber der kommer noget mere kvalitets action samt en god historie på bordet.

Stefan

Mads Mikkelsen er faktisk med hvis man sætter den på pause ved 1.16 så ser man 3 sekunder hvor han løber. Det ligner ikke meget ham men er ham hvis man også kigger på de billeder der er blevet taget til filmen så ved man også at det er ham

Larsuser/266923

Du skriver at Mads Mikkelsen er med i traileren, men den person som du henviser til 1 minut og 16 sekunder inde i traileren er en kinesisk skuespiller ved navn Jiang Wen (Wen Jiang på IMDB).

Tjek evt. disse to links
http://www.imdb.com/name/nm0422638/?ref_=tt_cl_t14
http://www.thebeijinger.com/blog/2016/04/07/beijinger-jiang-wen-appear-s...

CINEMANDRUP

Star Wars magien lever i bedste velgående og hvis dette er standarden for de kommende spin-offs tor jeg med al sandsynlighed at vi kan glæde os gevaldigt.

En virkelig god trailer, som ikke afslører for meget på forhånd, men lader tankerne flyve frit og det skærper appetiten på mere:-)

Det kunne godt lyde på traileren som om vores hovedperson/gruppe vil blive fristet af den mørke side på en eller anden måde med ordlyden: "What will You Become".
Det er ihvertfald GOOD STUFF det her dejligt at Star Wars universet udvikler sig hele tiden:-)

Julius

Jeg må sige, at traileren ligner præcist det, jeg håbede på. Rogue One ser væsentligt mørkere og mere rå ud end det ellers rimeligt rene og lette Star Wars-univers. To store 'thumbs up' herfra!

Joe

Ser virkelig fed ud! Glæder mig meget til at se den!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.