Cookie- og Privatlivspolitik

Supercut: Alle Batman v Superman-trailers

11 kronologiske minutter

Stem op!
44
Stem ned!
0
(reset)

Kun uger væk fra premieren på superhelte-braget Batman v Superman kommer dette ultimative sammenklip af samtlige trailers hidtil.

Youtube-brugeren M1llion har samlet de mange trailers og teasers og produceret én lang forfilm, der på 11 minutter fortæller historien i kronologisk rækkefølge. 

Videoen er med andre ord for de hardcore fans, der bare ikke kan vente på Zack Snyders tilsyneladende episke sammenstød mellem DC's største helte. 

Batman v Superman: Dawn of Justice får dansk premiere den 24. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Lige efter 'Suicide Squad' er den her en af årets mest ventet film, og det her viser bare hvilken fed film vi har i vente. Flere annoncerede ting er også ikke blevet vist endnu ;-)

GiwizZeni

Nå, har du fået set den? Blev du overrasket?
Personligt synes jeg det var en ganske OK film, faktisk alt det jeg forventede. For trailerne havde jo vist det hele på forhånd. Selvfølgelig var der ting i en 150 minutter lang film, der ikke var vist i trailerne, men ikke noget nævneværdigt. Samtlige dramaturgiske hovedpunkter var allerede blevet vist, selv det der kunne have været fede overraskelser i afslutningen. Men Nej! Det er faktisk næsten ikke muligt at spoile denne film i en anmeldelse, for alt væsentligt er vist.
'Suicide Squad'-traileren er helt anderledes. Den anslår en vild tone, sætter spændende karakterer op, afslører en løssluppen humor og en blæret visuel stil. Men den reelle handling får vi lov at gå og glæde os til. Sådan skal det gøres!

GiwizZeni

Nej, selvfølgelig skal den da ses på det store lærred, men jeg tror ikke jeg nogensinde har oplevet en trailerkampagne der har afsløret så meget af selve filmen. Som dette sammenklip viser er det jo både første, anden, såvel som tredje akts scener der afsløres. Ikke bare filmens set-up, men også plot twists og afslutningen med optakten til Justice League vises. Jeg kan ikke lade være med at tænke, hvad er der tilbage at glæde sig til? Hvor er overraskelsen? Man kan selvfølgelig bare lade være med at se alle disse trailers, men de er næsten svære at undgå. J.J. Abrams og Christoffer Nolan er eksempler i at skrue trailere sammen der sætter forventningerne i vejret, ved netop IKKE at vise det hele, men blot sætte scenen og anslå en tone. Men begrænsningens kunst har aldrig været Zack Snyders stærke side. Jeg håber stadig på at blive overrasket, men jeg tror ikke overraskelsen bliver så stor...

Maria

Der er godt nok lang tid til den 23.!

Nu har jeg ventet på den her film siden den blev annonceret til Comic Con i 2013 og at tænke sig at den kommer i biografen på NÆSTE ONSDAG er endnu ikke til at fatte!

Et skridt tættere på Justice League - en drøm jeg har haft siden tegnefilms tv-serien for første gang blev vist på dansk tv. :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.