Cookie- og Privatlivspolitik

Sådan vinder man en Oscar

Se et klip fra Room

Stem op!
100
Stem ned!
0
(reset)

Skuespillerinden Brie Larson modtog karrierens første Oscar-statuette for præstationen i dramaet Room. Ovenfor kan du se et eksempel på, hvorfor hun blev kåret til årets bedste hovedrolle.

'Room' handler om en mor og hendes lille dreng, der er fanget i et værelse. Sønnen har aldrig kendt til den omkringliggende verden, men som klippet foroven viser, føler moren, at det nu er tid til at fortælle om tiden, før han blev født.

Brie Larsons skuespil i klippet er et perfekt eksempel på, hvad Det Amerikanske Filmakademi har fundet prisværdigt, og hun bevæger sig igennem hele følelsesregistret som en ægte ABC i skuespil.

Hendes medspiller, niårige Jacob Tremblay, giver i øvrigt en tilsvarende imponerende præstation, og man kunne snildt have givet ham en Oscar-nominering.

Room får dansk premiere den 17. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Det vil ødelægge en del af oplevelsen.

Room er en fantastisk film - men den er endnu mere fantastisk, hvis man ikke har set forfilm.

Den er på mange måder skræmmende, men det er vigtigt at pointere at jo mindre man ved om filmen - jo bedre er den, når man ser den.

Godt forklaret i denne anmeldelse;

http://uk.businessinsider.com/room-review-brie-larson-2015-10?r=US&IR=T

Starten af filmen virker som en slags eventyr - og vi oplever den gennem Jack, som han ser det.

Mads Krause

@Wayne

Det synes jeg personligt er gældende for alle film. Jo mindre man ved om dem, jo tættere kommer du på det udgangspunkt alle filmskabere gerne vil have dig til at være. Det gælder altid om at vide så lidt som muligt!

Mvh.

Wayne

Ja, man burde egentlig boykotte alle trailere.

Det er uden tvivl distributørerne som står bag markedsføringen, og de er mest interesserede i at der bliver solgt så mange billetter som muligt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.