Cookie- og Privatlivspolitik

Ny X-Men-trailer varsler dommedag

Apocalypse og hans fire ryttere

Stem op!
210
Stem ned!
0
(reset)

Fox Paramount har netop offentliggjort den nye trailer til den kommende X-Men-fortsættelse, X-Men: Apocalypse

Traileren giver et større indblik i oprindelsen af den mystiske mutant, Apocalypse, spillet af Oscar Isaac, hvor vi ser, hvordan det egyptiske folk hyldede ham som en gud. Apocalypse er X-Men-gruppens hidtil største trussel, og som Jennifer Lawrence's karakter nævner:

Forget everything you know.

Da tidslinjen blev udhvisket i X-Men: Days of Future Past kan ingen vide sig sikre og alle filmens karakterer er i fare. Traileren giver desuden et større billede af den dommedagslignende massakre, som Apocalypse og hans fire ryttere har tænkt sig at påføre verden og X-Men-gruppen. 

X-Men: Apocalypse får premiere d. 19. maj 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Man kan undrer sig lidt over at de laver en prequel-trilogi, hvor de i den grad tager afstand til de tidligere film. Der er skam begået mange fejl i bl.a. 'The Last Stand' og 'Origins', men det bliver tilsammen en meget rodet franchise. Når det så er sagt lader det til at bliver en fantastisk afslutning på den del af serien.

Nikolaj

Men jeg glæder mig stadig, historien virker på forhånd interessant. Og det er jo trods alt Bryan Singer, som laver den. Han plejer at have styr på tingene.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter