Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til Pixars Find Dory

Glem det aldrig!

Stem op!
444
Stem ned!
0
(reset)

En ny trailer til Pixars Find Dory er netop landet via Ellen DeGeneres' egen Youtube-kanal.

Efterfølgeren til animationsfilmen Find Nemo har den glemsomme fisk i hovedrollen, der denne gang skal finde sin familie - hvilket kræver omfattende hjælp, eftersom Dorys hukommelse er præcis to minutter lang.

Stemmerne leveres igen af Degeneres og Albert Brooks, men nye navne som Idris Elba, Michael Sheen og Diane Keaton kan også høres i den spritnye 1 minut og 38 sekunder lange forsmag.

Find Dory får dansk premiere den 25. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Stilen virker bekendt og stemningen er den rette og vi får forhåbentligt et længe ventet nyt eventyr med vores yndlings fisk. Pixar All the Way

Nikolaj

Men jeg havde dog håbet på noget andet end endnu en tur op til menneskets verden, og en slutning som kunne ligne meget af det fra Find Nemo. Jeg håber på en meget original film, ligesom Toy Story serien. Og at det ikke bliver en slags hyldest til verdenen ligesom Star Wars: The Force Awakens hyldet lidt for meget de oprindelige film.

Jacob

... er bedre end deres forsøg med 'Cars 2', men med 'Monsters University' har Pixar bevist de kan, og umiddelbart ser det ud til at de har ramt den rette stemning.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter