Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til Now You See Me 2

It's showtime!

Stem op!
99
Stem ned!
0
(reset)

Tryllekunstner-filmen Now You See Me 2 får premiere til sommer. Nu er den første lange trailer blevet hevet op af hatten.

I forhold til teaseren præsenteres vi denne gang for en del mere plot - uden at der er blevet skruet ned for de storslåede illusioner. 

Jesse EisenbergWoody Harrelson og Dave Franco vender tilbage som The Four Horsemen - denne gang i selskab med Lizzy Caplan - mens Mark Ruffalo også er genganger.

Daniel Radcliffe ser ud til at give den maks gas som universets nye excentriske skurk, der selvfølgelig styres af Morgan Freeman som gruppens udspekulerede ærkenemesis.

Den første film, Now You See Me, indtjente i 2013 over 350 mio. dollars verden over, hvilket ikke kun har givet anledning til denne fortsættelse, men også en tredje film i serien. Sidstnævnte afventer dog en premieredato. 

Now You See Me 2 får dansk premiere den 16. juni. 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
GiwizZeni

Det har ofte undret mig at 'Now You See Me' blev så stort et hit. Indrømmet, jeg så den selv og var ganske godt underholdt hele vejen - lige indtil filmens sidste twist og finale. BOOOOM! Totalt nonsens! Ja, det var en meget overraskende slutning, men i det øjeblik man tænder for hjernen igen giver det absolut ingen mening. Spoler man filmen tilbage i sit hoved eller - Gud forbyde det - ser den igen, står det klart at man ikke bare skal suspendere sin mistro, man skal helt lade sin hjerne blive hjemme. Det er en film der gerne vil overraske og virke smart og kompleks, men i virkeligheden er den en hån imod sit publikum. Hvis du er uenig i dette så se 'Everything Wrong With Now You See Me In 8 Minutes Or Less' på Youtube. Genialt!!!
Så nu forventer holdet bag den første altså, at vi med flere skuespillere, flere plottwist og flere tricks, skal sluger endnu flere kameler. "The greatest magictrick this movie ever pulled, was convincing the world it was clever."
Jeg tror jeg springer over...

Wayne

Og helt sikkert en af de film som bliver hyggelige at se - bare man ikke forventer mere end det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter