Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til Nattens Dæmoner 2

Fortsættelse til gyserfænomenet

Stem op!
66
Stem ned!
0
(reset)

Warner Bros. har lanceret en ny trailer til Nattens dæmoner 2 - efterfølgeren til James Wans gysersucces fra 2013. 

James Wan er efterhånden kendt som en gyserekspert med film på CV'et som Insidious, Saw og Dead Silence. Med et kort genreskift i instruktørstolen til Fast & Furious 7 er han tilbage i sit rette element med en ny fortælling om overnaturlige myter.

Fortsættelsen skulle efter sigende kort kigge nærmere på den klassiske historie 'The Amityville Horror', som tidligere er blevet behandlet på det store lærred ad flere omgange. Den primære historie fokuserer dog på det famøse 'Enfield Poltergeist', hvor en uvidende familie oplevede uforklarlig aktivitet tilbage i 1977.

Nattens dæmoner 2 får premiere den 9. juni 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Det er virkelig skønt at se. Som regel er gyserfilmene noget vi i DK først får to-tre lange MÅNEDER efter premieren i USA. Det har alle dage irriteret mig grænseløst! Dejligt med en forandring :-)

James Wan er efter min mening klart den bedste og mest talentfulde gyser-instruktør derude netop nu. Jeg synes både "Insidious" og "The Conjuring", hands down, er nogle af de mest effektive og bedste solide gysere af nyere tid. Endnu mere vigtigt så er de rent faktisk helt generelt bare GODE film - en kombo man ikke ser særlig tit indenfor genren. James Wan formår at skabe reelt elskværdige karakterer med dybde. Han opsætter sine gyser-historier med stil og opbyggende dramatik. Her er tale om en mand der virkelig kan sit håndværk og behandler materialet med respekt! Det handler ikke om blod og indvolde, nej, der er reel god historiefortælling og indsatser på spil. Wan bringer virkelig ubehagelig atmosfære på banen, han forstår sgu at opbygge spænding og ubehagelig tension. Han er pisse dygtig til at sætte publikum i karakterernes sted og konstruerer sine optagelser på så neglebidende en måde.

Jeg glæder mig sindssygt til "The Conjuring 2" og det bliver en af de få gysere jeg er 100% sikker på jeg skal se i biffen!

PS. Patrick Wilson og Vera Farmiga der spiller hovedrollerne i både den første og i 2'eren her, som de paranormale undersøgere Ed og Lorraine Warren er virkelig et godt team på skærmen. De er begge stærke skuespillere. Patrick Wilson spillede jo sjovt nok også den faderlige hovedrolle i Insidious filmene, så han har fået et godt samarbejde op og køre med instruktør James Wan :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter