Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til Captain America: Civil War

Prominent besøg af Spider-Man

Stem op!
120
Stem ned!
0
(reset)

Captain America: Civil War har fået en ny trailer, der byder på det første kig på Tom Holland som Spider-Man.

Traileren lægger vægt på stridighederne mellem Iron Man og Captain America, der er grundlaget for den ideologiske kamp mellem superheltene i Avengers.

Chris Evans er igen kaptajnen, der denne gang strider imod regeringen, som forsøger at presse en registreringslov for superhelte ned over hovedet på de overmenneskelige personer. Robert Downey Jr. gentager sin rolle som Iron Man, der støtter loven og derved bliver uvenner med Captain America.

Captain America: Civil War får premiere den 28. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Jeg glæder mig til at se hvad Disney har gjort ved en af mine yndlings superhelte - bare de behandler ham ordentligt; jeg elsker i hvert fald hans introduktion i traileren!!!

Ærger mig selvfølgelig over at jeg ikke kan have en crush på ham på samme måde som jeg kunne med Garfield og Maguire, da han er blevet en tand for ung til min målgruppe, men mon ikke jeg overlever. ;)

Glæder mig afsindigt meget til Civil War! Nu er jeg jo en DC pige, men Captain America ligger klart på en andenplads over de film jeg glæder mig aller mest til at se i år!

Mathias Rasmussen

Hvornår kan man bestille billetter?

Christian

... men hvis du er medlem af kino's side, så vil du ikke kunne undgå at modtage pre-info om hvornår forsalget finder sted :-)

Mit gæt: Film har premiere i start Maj og jeg tror forsalget starter omkring noget der minder om 14 dage før, but who really knows :-)

Christian

- mente 28 April ;-)

Maria

Nu er jeg heller ikke ansat her, men er ret sikker på at 14 dage før premieren er et godt bud på hvornår billetterne sættes til salg. :)

Trine

Uden tvivl film årets højdepunkt. Det bliver episk ud over alle grænser! Endelig for vi vores længe ventet spiderman at se og skreg af glæde da han dukkede op i traileren XD Glæder mig helt vildt

CINEMANDRUP

Uden tvivl den mest ventede superhelte film for mit vedkommende pt. Jeg blev blæst omkuld af Captain America 2: The Winter Soldier, da jeg så den første gang - det er så blevet til mange gensyn siden, som for mig står som en af de stærkeste Marvel helte film pt. Derfor helt naturligt at glæde sig endnu mere til denne omgang. Der er virkelig lagt i ovnen til et brag af underholdning, for du ved hvad du får med så overlegent et hold bag kameraet og foran kameraet.

Den bliver, without af doubt, det helt store trækplaster.
Og så er interessen også skabt med intro af vores "nye" figurer.

Wayne

Forventningerne skal nok blive indfriet, der er lagt op til at vi får en historie som er værd at se.

Det bliver genialt at se de "nye" på holdet.

Christian

Den virker faktisk som værende virkelig værdig at se. Ekstremt personligt. Det er noget af en drejning MCU tager i denne film, og jeg mener også dette er det perfekte tidspunkt at gøre det på.

Christian

- Og jeg elsker det! Traileren her er røv cool.

I modsætning til Batman V Superman, så er jeg på ingen måde nervøs omkring Civil War. Instruktørerne, skuespillerne og hele holdet bag er så bund solidt! Cap-A 2: Winter Soldier er min yndlings-Marvel film, ekstremt fed og så stærk hele vejen igennem. Det er samme hold bag denne tredje Cap-A film (og de samme som skal instruere Avengers 3 filmene. Hmmm, gad dog vide hvorfor!). Civil War bliver et massivt hit både finansielt og endnu vigtigere ved jeg bare det bliver en overdrevet fed film! Det virker alt sammen meget personligt og karakterdrevet.... Og Spidey kigger også ind! Wuuuhuuu! :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter