Cookie- og Privatlivspolitik

Lego Batman udfordrer Ben Affleck

Første trailer til The Lego Batman Movie

Stem op!
173
Stem ned!
0
(reset)

Ben Afflecks superhelt er måske aktuel i dag med premieren på Batman v Superman: Dawn of Justice, men en anden Batman har valgt at stjæle billedet.

Her er den første trailer til The Lego Batman Movie, der følger op på LEGO Filmen – Et klodset eventyr med en solofilm om den kappeklædte ridder.

The Lego Batman Movie får premiere den 9. februar 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
GiwizZeni

Skønt at se humoren og den visuelle stil fra LEGO filmen videreført. Det er pragtfuldt at opleve noget af den humor og selvironi som de sidste 3-4 "almindelige" Batman-film i så høj grad manglede. De er efterhånden blevet så dark & gritty at det er ved at være deprimerende. Så velkommen LEGO Batman!

HamsterenHenning

LEGO Batman karakteren virker allerede som en langt mere cool og underholdende film end Ben Afflecks Batman evner i Batman v. Superman filmen. Traileren virkede morsom, mens den nye rekorddyre superheltefilm var ret forudsigelig og virkede mere interesseret i at servere pointer skåret ud i pap samtidig med at der naturligvis var fuld smæk på actionscenerne (der skal ikke være tvivl hos beskuerne om hvad alle filmmillionerne er brugt på), flere scener gik fra underholdende til forstyrrende pga. Hans Zimmers meget overdrevne og bombastiske score. Oh well, den nye Batman v. Superman skal nok hive mange ind i biografmørket, og hvis kvalitet bliver målt i antallet af smadrede bygninger og pseudoforklaringer på Batman og Supermans ulmende fejde, er filmen en klar succes, men et nyt højdepunkt i superheltefilm kategorien vil det være synd at kalde den. Jesse Eisenberg som Lex Luthor højnede skuespilsniveauet i filmen gevaldigt, det samme ville være synd at sige om Ben Affleck som Batman.

Jacob

... i hvert fald en langt bedre Batman end George Clooney ;-) Spørgsmålet er om Nattens Ridder i LEGO versionen kan bærer sin egen film? Der er talrige eksempler på sjove bifigurer, som enten ikke i selv var spændende nok, eller den historie man byggede op omkring dem simpelthen var uinteressant.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter