Cookie- og Privatlivspolitik

Ugens fedeste trailer?

Moderne, mørk E.T.?

Stem op!
322
Stem ned!
0
(reset)

Midnight Special fik i denne uge sin anden trailer... og det ser vitterligt interessant ud.

Filmen følger en far og søn, der pga. drengens overnaturlige evner flygter gennem Texas med FBI i hælene. Vi så filmen på Berlinalen, hvor udsendte Søren Søndergaard sammenlignede værket med 'The X Files', 'The Twilight Zone' og E.T.

Mud-instruktøren Jeff Nichols kombinerer da også science fiction og drama, så det i traileren ligner noget, der kunne havde været skrevet af Stephen King og instrueret af Steven Spielberg eller Nichols selv, der også stod bag den lettere overnaturlige Take Shelter.

Rollelisten bugner af godt indie-potentiale med Michael Shannon, Joel Edgerton, Kirsten Dunst, Adam Driver og gode gamle Sam Shepard ombord.

Midnight Special får dansk premiere den 26. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det ligner noget taget ud af X-Files i den grad og det gør bestemt ikke noget. I denne tid hvor X-Files er gendannet kan jeg kun håbe at der kommer mere af denne slags film også, for den har helt sikkert et publikum. Mystisk og med masser af stemning.

Jacob

I en tid hvor alt skabes som en del af en franchise, så kan film som den her være et forfriskende indslag. Et eller andet sted håber jeg ikke, at den bliver fulgt op af en fortsættelse.

Sten

Jeg glæder mig rigtig meget.
Den ser skide spændende ud og med nogle rigtig solide skuespillere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.