Cookie- og Privatlivspolitik

Ethan Hawke som jazz-legende

Første trailer til Born to Be Blue

Stem op!
71
Stem ned!
0
(reset)

Den amerikanske trompetist Chet Baker blev i sin tidlige karriere i 1950erne kaldet sin branches 'James Dean', og nu er den første trailer til 'Born to Be Blue', historien om hans karrieremæssige nedtur og efterfølgende comeback, landet på nettet.

Ethan Hawke portrætterer den dygtige, men ustabile musiker, som hyppigt svælgede i stoffer og røg ind og ud af fængslet. Filmens primære fokus ligger på hans tilbagevenden til sin musikalske storhedstid, og filmen instrueres af den spirende, canadiske instruktør Robert Budreau. 

'Born to Be Blue' har endnu ikke fået en dansk premieredato. 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter