Cookie- og Privatlivspolitik

Suicide Squad får ny trailer

Band of Maniacs

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Vi er langt fra renskurede superhelte som Spider-Man og Superman i den nye trailer til Suicide Squad.

Det nærmeste man kommer forsamlingen af moralsk tvivlsomme personager er formentlig Zack Snyders Watchmen, men det er formentlig ikke en sammenligning, som hverken Rick Flagg, Harley Quinn eller Deadshot ville finde sig i.

David Ayer står for instruktionen. En mand der primært beskæftiger sig med film i den hårdtslående ende af skalaen.

Suicide Squad får dansk premiere den 11. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kristine

Det her er uden tvivl årets must-see for mig! Dyster, makaber og bat-shit crazy - kan slet ikke vente! Ser virkelig også ud til, at instruktøren har gjort noget ud af baggrundene for karaktererne hvilket er superfedt! "Sends shivers down my spine" indeed :)

Ruffy

Den ser så fed ud!
MEN! Den Jocker der... Hvad fanden har de gjort ved ham!?! han liner jo noget, jeg ikke vil udtale mig om... :(

Kath

Ser helt fantastisk ud!

laurits

Den første trailer var enormt dyster, og filmen fremstod næsten som en gyserfilm. Der er meget mere gang i den i den her trailer, hvilket, jeg synes , klæder den fortræffeligt.
Jeg håber virkelig at Jared Leto kan leve op til de standarder, der er blevet sat af Jack Nicholson og Heath Ledger, når han skal spille jokeren.
I hvert glæder jeg mig nu virkelig meget til denne antihelte film

CINEMANDRUP

Sikke en fest der er i Vente med dette brag. Elsker den kunstneriske overgang imellem Queen Bohemian Rapsody og vores antiheltes fremtræden. Helt sikkert en film fest som kommer til at byde på masser af overraskelser, for hey..... de er antihelte. They do what they want:-)

Sten

Og ja, Margot Robbie er pisse lækker her (også her).

Nikolaj

Den skal ses, og elsker tonen ind til videre. Mørk, dyster men med sjove træk. Glæder mig!

Kram

Er officielt blevet mere begejstret over denne film end 'Dawn of Justice'. Begge skal selvfølgelig ses, men det er klart denne jeg glæder mig mest til at se.

Mikkel Poulsen

Og de så kaldte korrupte investere snart byen i kaos med The Joker Harley Quinn Killer Croc Deadshot osv, jeg glæder mig og har længe set frem til denne her DC er snart ved og overgå Marvel efter at Captain America Civil War og Avengers 3 part 1-2 slutter så står den på Justice League part 1 2017 part 2 2019. Som sikkert bliver det nye super søde sukkerhit, men en fed trailer kæft Harley Quinn aka Margot Robbie er lækker i den rolle kan ikke vente med og se mere når filmen lander 4 August jeg er spændt på den nye The Joker om han kommer til og overgå Heath Ledger og Jack Nickelson!! For det er altså en rolle der kræver sine fulde kræfter. Efter min mening skulle de have valgt en anden også brugt Mark Hamills stemme som Jokeren fra Batman Arkham serien!!

Simon Spahn

En fed trailer! Jeg er glæder mig personligt mere til den her film end BvS. Ja, jeg er en Joker Fanboy. Og ja, jeg glæder mig til at se ham igen på det store lærred. Men filmen ser også bare super fed ud. Glæder mig virkeligt meget.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter