Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Bad Neighbours 2

Nabostriden fortsætter

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Universal Pictures har netop offentliggjort den første trailer til Bad Neighbours 2: Sorority Rising, som er efterfølgeren til  Bad Neighbours fra 2014 med Seth Rogen, Rose Byrne og Zac Efron i tilbagevendende hovedroller.

Filmen fokuserer igen på det uheldige ægtepar, som så småt er ved at vende sig til stilhed i hverdagen, efter de fik bugt med en fraternitetsklub i nabohuset. Desværre varer stilheden ikke længe, da nabohuset igen bliver besat - denne gang af en kvindelig universitetsklub, som fester og laver lige så meget ballade som deres mandlige 'klassekammerater'.

Nicholas Stoller vender tilbage i instruktørstolen på denne efterfølger, mens filmen introducerer nye ansigter i form af blandt andre Selena Gomez og Chloë Grace Moretz.

Bad Neighbours 2 får premiere den 12. maj 2016. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det er ikke alt der behøves at have en fortsættelse bare fordi noget hitter første gang. Første film stod udemærket alene og var en ganske fin komedie, men en toer ligefrem - tænk venligst ud af boksen kære producere. Alarmen på gentagelsesknappen ringer igen.

Wayne

Hvorfor lave en fortsættelse til en temmelig ordinær komedie?

Kom nu - det må kunne gøres bedre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.