Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere: The Model

Parisiske fristelser

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Vi kan som de første præsentere traileren til dramaet The Model, der er den nyeste produktion fra filmselskabet Zentropa.

Filmen handler om den håbefulde danske model, Emma, der forsøger at slå igennem i den parisiske modeverden. Emma forelsker sig i den noget ældre fotograf, Shane, og snart åbner dørene sig til en verden, hvor alt synes muligt. Men Paris er fyldt med fristelser, og kærligheden har en pris.

Mads Matthiesen står for instruktionen, og han beskæftigede sig også med et kropsfokuseret job i den Sundance-vindende 10 timer til Paradis med bodybuilderen Kim Kold i hovedrollen.

Emma spilles af debutanten Maria Palm, der er professionel model for bl.a. Marc Jacobs og YSL. Ed Skrein, fra den nye Transporter-film, spiller Shane. 

The Model får premiere den 11. februar 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomasuser/77710

Tak, men nej tak. Jeg har svært ved at komme i tanker om en film, jeg ville være mindre interesseret i at se. Det ligner den mest unødvendige film i et årti eller mere. En socialrealistisk doku-soap om bolivianske majs-bønder og deres indbyrdes idiosynkrasier ville lyde som et mere spændende koncept end den her. Gab gab!

Mathilde

Det kan være du bare ikke er målgruppen Thomas. Jeg tror mange unge pige inklusiv mig er spændte på filmen og den kan forhåbentlig være med til at give nogle med folk et mere realistisk billede af modeverdenen.

Sørenuser/756669

Stop the press, Zentropa! Thomas har set traileren og han synes den ser lam ud.. Hvad bilder I jer egentlig ind?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.