Cookie- og Privatlivspolitik

Smugkig på Doctor Strange

Featurette bag superheltefilmen

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

OBS: Videoen er ikke længere tilgængelig. Vi opdaterer så snart den udgives igen.
-----------------

Chefen af Marvel Studios, Kevin Feige, præsenterer sammen med instruktør Scott Derrickson det første konceptkunst fra den kommende superheltefilm, Doctor Strange.

Filmen er en del af Marvels tredje fase og har ingen ringere end Benedict Cumberbatch i titelrollen som verdens magiske beskytter imod mystiske trusler udefra. Man kan med lidt god vilje kalde ham for Marvels svar på DC's Green Lantern.

Cumberbatch og Co. filmer lige nu i London, New York og Hong Kong. Skuespilleren er blevet set med et fuldskæg, men endnu ikke i kostume. Dagens featurette er derfor det tætteste, vi har været på at se, hvordan den gode doktor kommer til at se ud.

Mads Mikkelsens, Tilda Swinton og Rachel McAdams spiller de øvrige store roller, når Doctor Strange får dansk premiere den 3. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
josefine

Videoen virker ikke :( skriver den er privat...

Jacob

Først kom Scarlett Witch med sine "magiske" evner, og nu kommer så Dr. Strange. Absolut en af de superheltefilm fra Marvel Studios jeg ser mest frem til, og måske en tiltrængt saltvandsindsprøjtning for Avengers.

Anasaziuser/374055

Jeg ser virkelig frem til 3 fase fra Marvel. Det bliver lidt mere eksperimenterende i form af Black Panther og Doctor Strange. De startede allerede ved GOTG og Ant-Man, som ikke er Main stream helte. Fede film.

Marvels svar på Green Lantern, hehe. Den kan jeg godt nok ikke lige se. Men spændende sammenligning.

Jeg ville nok hellere melde, Marvels svar på Doctor Fate. Meeen han er nok ikke så bredt kendt.

Mickey

....ville nok også nævne "Guardians of the Galaxy" i rækken af mere eksperimenterende film fra Marvel :)

johnny

jeg ville nu også mere sammenligne ham med Fate, og ikke green Lantern.

CINEMANDRUP

Benedict Cumberbatch skal nok formå at ramme plet med denne rolle. Han overrasker gang på gang og det er til UG det han leverer. KOM SÅ MED DEN FILM

Heidi

Begynder faktisk at glæde mig til at se hvad det her kan blive til. Tror på, at det nok kan gå hen at blive noget helt andet end det vi ellers ser og er vant til fra Marvel universet.

Wayne

Dr. Strange er på mange måder Harry Potter på speed. Universet er et af de mest spændende Marvel nogensinde har lavet, og mon ikke Benedict Cumberbatch nailer rollen - selvom han egentlig mangler noget af den udadvendte stil som præger rollen.

Effekterne kan blive fantastiske, for der er egentlig ikke nogen grænser når alt drejer sig om magi.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter