Cookie- og Privatlivspolitik

Ny Star Trek-film får teaser

Sabotage!

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

J.J. Abrams introducerede James T. Kirk til tonerne af 'Sabotage' af Beastie Boys i Star Trek fra 2009. Nu udgør nummeret lydsporet i den første teaser til Star Trek Beyond.

Generelt er der skruet op for action-niveauet, og hermed kan publikum få en smagsprøve på det genoplivede Star Trek-univers i alverdens biografer, få minutter før den nye Star Wars-film toner frem på det store lærred.

Den tredje af de nye Star Trek-film, efter Star Trek Into Darkness, er dog ikke instrueret af J.J. Abrams, der har givet stafetten videre til Fast and Furious-instruktøren, Justin Lin.

Star Trek Beyond får dansk biografpremiere den 11. august 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Number 9

Som en "sucker for sci fi" ser jeg frem til (næsten) alt indenfor genren. Specielt sci fi, der foregår andre steder end på jorden, kan gøre mig glad. Desværre er der åbenbart ikke nok med mine præferencer, da der bliver lavet forbavsende lidt med dette indhold. Alle har en idé om, at science fiction er da noget med rumskibe og fremmede planeter osv, men prøv lige at fjerne Star Wars, Alien og Star trek fra listen, og hvor mange film fra fx de seneste 20 år er der så tilbage? Serenity, Event Horizon, Avatar, Galaxy Quest, Wall-E, Det Femte Element er blandt de mest kendte, og kvaliteten er mildt sagt lidt svingende.
Så jeg glæder mig til næste Star Trek-film, og så må vi jo se om Lin kan løfte arven.
NB
Heldigvis er jeg også glad for at læse bøger, og her er der masser af guf at vælge imellem, når det handler om sci fi i rummet.

dippegalantuser/922792

Formålet er at sætte en stemning, ikke at fortælle ret meget om historien. Filmen kommer trods alt først om lang tid, så der er massevis af tid til rigtige trailers inden da.

Med "Sabotage" kørende er det jo tydeligt at den her teaser bare er for sjov og det virker fint.

Jacob

J.J. Abrams lod sig inspirerer af konkurrenten, men personligt kan jeg godt lide forskellen på de to universer, når man sammenligner den nye Star Trek serie, og hvad der indtil videre er kommet ud om 'The Force Awakens'.

Wayne

Sikke en gang rod. Der er hverken hoved eller hale i den teaser - ikke noget der ligefrem får mig til at glæde mig til at se den. Ærgerligt at JJ blev nødt til at slippe den, men han kan selvfølgelig ikke være to steder, samtidig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter