Cookie- og Privatlivspolitik

Klaustrofobisk teaser til High Rise

Tom Hiddleston i højhuset

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Kill List-instruktøren Ben Wheatley har sat sig for at filmatisere science fiction-romanen 'High Rise'. I dag er den første teaser ankommet.

Filmatiseringen har været 30 år undervejs og har været forbi filmskabere som Nicholas Roeg og David Cronenberg.

Det dog først lykkes med Wheatley som bagmand, og med sig har han et imponerende hold bestående af bl.a. Tom Hiddleston, Jeremy Irons, Sienna Miller, Elisabeth Moss og Luke Evans.

J.G. Ballards roman fra 1975 handler om et topmoderne højhus, der tilbyder sine beboere alt, hvad hjertet begærer. Snart behøver ingen at bevæge sig udenfor længere, og vanviddet begynder langsomt at spire i et nyt selvskabt og ekstremt voldeligt hieraki.

High Rise har endnu ikke fået en dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Clara

Jeg håber virkelig at filmen får præmiere i danske biografer! Den ser simpelthen fantastisk ud (hvis det da er det rigtige ord) og med både Tom Hiddleston, Jeremy Irons og Sienna Miller på rollelisten lover det allerede godt.

Krydser fingre!

Heidi

... at High Rise får dansk premiere, for den ser for vild ud!

Pil

Dette ser rent faktisk fedt ud.

Jeg er en af de få, der rent faktisk har læst bogen og selv bogen er klaustrofobisk. Og for hvad jeg har set af denne korte teaser, har Wheatley perfekt fanget stemningen fra Ballard's mesterværk.

Det gør så absolut heller ingenting, at Tom Hiddleston har hovedrollen. Fordi, jeg ville sku se en film om maling, der tørrer, så længe han er på rollelisten.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter