Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til X-Men: Apocalypse

Mutanternes nye fjende

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

20th Century Fox har udsendt den første trailer til X-Men: Apocalypse.

Filmen følger efter den succesrige X-Men: Days of Future Past, men foregår denne gang i 1980erne, hvor nye mutanter slutter sig til Professor X's skole for talentfulde unge.

Superheltene får dog deres sag for, idet den kraftfulde Apocalypse, en mutant fra det antikke Egypten, er klar til at overtage verdensherredrømmet, og ved sin side har han ingen ringere end Magneto.

James McAvoy, Michael Fassbender og Jennifer Lawrence er igen på rollelisten, mens nye ansigter i X-Men-sammenhæng inkluderer Oscar Isaac, Sophie Turner, Kodi Smit-McPhee og Tye Sheridan.

X-Men: Apocalypse får premiere den 19. maj 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Jeg synes stadig at den bedste X-men film ikke er lavet af Singer. Det er First Class, som Matthew Vaughn instruerede.

Men Bryan Singer lavede en herlig sammenkobling mellem de gamle og den nye serie i Days of Future Past - og der ser ud til at være noget at glæde sig til i Apocalypse. Bare der ikke går Transformers smadder i den.

Wolverine

Jeg må indrømme at jeg er spændt på denne film. men det kan gå lidt begge veje

tueuser/884816

Frygter lidt at de har valgt den ultimative fjende i "the big A" og at hans horsemen er ingen ringere en de fire, gør ham bare endnu mere vild.. Kan ikke se hvordan de skal kunne gøre noget som helst, så håber lidt på at denne film åbner for en hel række af film hvor verden falder mere og mere for Apo's magt og de til sidst må samle ALLE mutanter for at vælte ham. De få X-Men der er lagt op til kunne ikke engang få Apo til at trække ufrivilligt på smilebåndet..

Mickey

Det er godt nok sørgeligt at Hugh Jackman ikke spiller hovedrollen som Wolverine (x-men er bedst med ham i lead) men ellers erder sgu ikke noget at klage over -"Days of Future Past" var nok den bedste film i franchisen siden "X-Men: United" og jeg har på fornemmelsen at vi her får endnu en fantastisk film :)

Anonymuser/0

Skuffende trailer, kan vi venligst få de gamle skuespillere tilbage!!! Jeg synes meget bedre om dem der spillede mutanter i de 3 første film, hvor de var ældre. Troede/håbede godt nok ik' det var meningen man nu altid skulle følge de unge uerfarne typer nu. Det bli'r simpelthen for plat og smart. De skal altså passe på når de roder rundt tidsmæssigt i film, hvis historierne så ik' passer med dem da de var ældre, eller skal vi nu bare glemme de 3 første X-Men der blev leveret, og holde os til et skammeligt reboot siden First Class-Hell No, se bare hvordan det gik med Spiderman, de kager rundt i hans historie, det gør helt ondt at opleve, hold fast i de gamle si'r jeg ba'r!!!
For mig vil
Patrick Stewart altid være Charles Xavier.
Ian McKellen = Magneto.
Famke Janssen = Jean Grey/Phoenix
James Marsden = Cyclops.
Halle Berry = Storm.
Rebecca Romijn = Mystique.(men nææh nej, nu skal alt jo handle om Jennifer Lawrence, gid hun bare kunne blive i sine Hunger games film!!!).
Hugh Jackman = Wolverine.
Alan Cumming = Nightcrawler.
Shawn Ashmore = Iceman.
Aaron Stanford = Pyro.
Kelsey Grammer = Beast.
Evan Peters = Quicksilver, fatter ik' hvorfor det skulle laves om i Avengers 2 :(

-Det var **** de skuespillere der gjorde det bedst og mest underholdende synes jeg, desuden er jeg skuffet over Apocalyps' spinkle udseende i denne trailer, i tegneserierne fremstår han altså nærmest som en mægtig majestætisk gud. Indbildsk, snedig & ond som bare *****. Og hvis rytterne er med, vil jeg gerne så noget til Mr. Sinister = baaad boy.
Og kan vi så snart se noget til psykopaten Omega Red istedet for sådan en "wannabe" de lige skulle diske op med i "The Last Stand". Jeg be'r bare om at de gør det ordentligt ~ It really ain't rocket science. Frygter jeg bliver skuffet, men ses det skal den som den Marvel freak fan jeg er. Basta!

amalieuser/33258

Forstår godt din frustration, men de kan jo ikke bruge de samme skuespillere i en tid der foregår mens de er unge. Er rimelig sikker på at det ville være svært at få 70 årige Mckellen til at se 30 år ud, trods at han er en fantastisk skuespiller, tror jeg ikke han kan spille SÅ godt ;-)

Har selv haft den op at vende i hovedet med at droppe Evan Peters i Avengers, men kom så i tanke om at Days of future past er i 1970'erne, hvor Avengers er vores tid, så igen kommer problemet med alders forskellen, så det var nok logisk nok at bruge Aaron Taylor-Johnson i stedet for Evan Peters. Og så får man jo også to vidt forskellige Quicksilvers. I X-Men bor han i sin mors kælder, hvorimod Avengers forholder sig til den originale version, hvor han er russisk og har sin tvillingsøster Scarlet Witch, så at bruge sammen skuespiller ville sikkert ikke give særlig meget mening.

dennis

Der er en hel simpel forklaring på hvorfor der ikke bliver brugt mange af de gamle skuespillere....

For det første:
mange af de gamle skuespillere er nu etablerede verdensstjerner og kræver derfor meget højere løn og er sværere at "Signe"....

For det andet:
De gamle skuespillere er nu gamle... Ian macgillan som spillede magneto er vist over 70 år....derfor er der ingen fremtid i disse skuespillere, selvom jeg personligt også bedre kunne lide dem...

For det tredje:
Man ønsker fra FOX side at kunne videreføre xmen universet i det uendelige, da de jo ikke har mange andre superhelte i bagkataloget... Ja de har fantastic Four, men det har de jo ligesom fucked up 3 gange nu....

Du var skuffet over appocalypses udseende.... Det udseende ændrer de på inden premieren...det er derfor du ikke ser ham tæt på i traileren...grunden til man ændrer hans udseende er at man i bladet Empire for noget tid siden viste billeder af ham som ingen kunne lide... Det har man taget konsekvensen af og man laver ham derfor mere mørk og majestætisk, i den version vi ser til sommer.

Lad os give de nye skud på stammen en chance og håbe de ikke laver en "last stand" igen....men altså det er ho Bryan Singer , så mon ikke det bliver godt....

Bonus: personligt tror jeg deadpool filmen overskygger denne film, der har vi også en xmen med nemlig collusus....

CINEMANDRUP

Days of future Past var rigtig god, men her ser det virkelig ud til at instruktør Brian Singer har skudt papegøjen. Sikke en trailer, sikke en opbyggende spænding og sikke en fjende. Det bliver intet mindre end GIGANTE:-)

Nikolaj

Hold da op, hvor ser den fed ud. Den sidste var en til videre den bedste X-men film efter min mening. Og det ligner, at den her kommer til af slutte fortid og nutid sammen på en helt vild fed måde.

Jacob

Det er aldrig nogen nem opgave at følge op, endsige overgå, en succes i stil med 'Days of Future Past', der høstede ros hos både publikum og kritikere. Men at bedømme ud fra traileren, så virker det til at blive episk finale for prequel trilogien.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter