Cookie- og Privatlivspolitik

Første kig på Independence Day 2

Jeff Goldblum tilbage for at redde verden

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer til Independence Day 2 bringer David Levinson (Jeff Goldblum) tilbage i spil.

Sammen med militæret har han brugt årene på at udruste Jorden mod et nyt alien-angreb. Spørgsmålet er bare - vil det være nok?

Efter 20 år genbesøger Roland Emmerich den filmserie, der for 20 år siden gjorde ham til én af Hollywoods mest succesfulde instruktører. Filmen blev starten på en ujævn karriere, der siden har inkluderet hits som The Day After Tomorrow og udskældte film som 'Godzilla' og 10,000 B.C.

Nu er instruktøren forhåbentligt tilbage i sit rette element, og på rollelisten finder man blandt andre Liam HemsworthJoey King og Charlotte Gainsbourg

Independence Day 2: Resurgence får biografpremiere den 23. juni 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Adam Lund

Faktum er jo at Will Smith har sat sig selv så højt på trone at han ikke er til at betale. Så det at han ikke er med er hans egen grådighed efter penge... Måske godt det samme... Livet går videre og nye talenter kommer til... Tror den bliver fed... og ser frem til det tredie afsnit.

Christian

Dømt ud fra traileren her er det præcis som jeg havde forestillet mig :-) Når jeg tænker rendyrket popcorn blockbuster film, så ranker ID4 godt deroppe af. Selvom jeg ikke tror 2'eren har ret meget andet at byde på, så bliver jeg sgu nød til at se den i biffen :-) Også selvom Roland Emmerichs sidste mange film har stunket :-)

CINEMANDRUP

Føler ikke dette bliver en Independence film uden Will Smith. Det bliver højest Independence Day 1,5. Første film havde sin charme, men humoren var en vigtig del og her virker det ikke som om det er tilstede umiddelbart. Traileren virker mere mørk og dyster, men det høre vel tiden til.

maria

Den første, var virkelig en fed film, fyldt med humor og action. Selvom Will Smith ikke er med til at levere humoren, så tror jeg at den bliver sjov alligevel. Jeff Goldblum kan godt præstere en gang humor.

Skal helt klart ind at se denne :D

Wayne

Har den ikke det gran af humor, som gjorde at den første ikke tog sig selv alt for seriøst - så falder det hele til gulvet. Uden Will Smith, til at levere den del har jeg ikke alt for høje forventninger.

Jesper

Hvor er will smith

Sam

Will Smith's karakter skulle efter sigende være død i 2007, under en test flyvning af et alien fartøj eller noget ala det. Det skulle vidst være forklaret i nogle bøger, som følger op efter den første film kom ud, og producenterne af 2'eren her bekræfter, at hans karakter er død efter en ulykke :-)

Jacob

Rumvæsnerne i 'Independence Day' hører absolut til nogen af filmhistoriens fedeste, og med Jeff Goldblum tilbage tegner det lovende, men savner lidt Will Smith.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter