Cookie- og Privatlivspolitik

Bruce Wayne møder Clark Kent

I ny Batman v Superman-trailer

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Superheltefilmen Batman v Superman ser lovende ud, hvilket dagens nye trailer kun understøtter.

Den tre minutter lange forsmag starter ud med et episk møde mellem Supermans alter ego Clark Kent og Batmans sande jeg, Bruce Wayne. Som om det ikke var nok, præsenteres de to af selveste Lex Luthor.

Sidst men ikke mindst slutter traileren af med Wonder Woman i kampform.

Er vi de eneste, der glæder os?

Batman v Superman: Daw of Justice får dansk premiere den 24. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
johnny

hvorfor pokker bliver der brokket sig så meget over actionen i den trailer. gu pokker skal der være tæsken løs på hinanden. Superman handler sgu da om masseødelæggelse kampe. jeg har læst og set en del Superman i mine unge dage og sådan var kampene, hvad er det lige man forventer der så skal ske, hvis der ikke er noget der må gå i stykker. begge Avengers film havde lige så meget smadder og dem er der ski ikke noget brok over. teknisk set er det her man of Steel 2, så man burde nok forvente lidt i samme stil.

Jeff

In the first Avengers, some screen time was devoted to the heroes trying to save civilians and get them out of harms way. In the second Avengers, a lot of time was devoted to the same thing.
In MoS, Superman seemed so caught up in the fight, that he didn't seem to notice or care about the numbers of people getting hurt and killed. It wasn't until right at the end that he decided to save some civilians.
For the Superman I read when I was a kid, saving the innocent was always first priority, even in the face of overwhelming odds. That's what made him Superman.

johnny

men det er lidt svært at redde vær eneste person når man slås med tre personer der ligger på samme styrke niveau som en selv plus at det var en ret voldsom maskine der skulle stoppes, ud over det så var det hans første helte mission han skal vel lige lære det først. for det andet er det nok mere det at actionen fylder meget i forhold til historien der irritere de fleste, men jeg kan personligt godt lide at der sker lidt mere i forhold til Superman returns som var lidt for meget kærligheds film til mig.

Jeff

I can excuse a few mistakes for Superman's first time out. Like going to see a priest instead of the super-computer that looks like your dad. But traveling half way around the world to stop a machine in the middle of nowhere instead of concentrating on a machine located in the middle of one of the world's biggest cities is just plain stupid. And how can he not beat up a man (without the loss of thousands of lives) his own scientist of a dad had no trouble defeating, makes no sense to me.
First time or not, this was not the Superman of which I'm a fan.
Superman Returns was boring and in many ways worse than MoS, but at least that Superman didn't endanger countless lives.

johnny

Jeg kan godt se hvor du hen med din holdning, og jeg vil også give dig ret på nogle punkter. jeg syntes bare det er underholdene at se nogle store slagsmål på film. og jeg kan godt leve med at lidt uskyldige mister livet. det er jo trods alt kun film.

Jeff

I liked the first trailer. There was a lot I didn't like, but the stuff I did, slightly outweighed the bad.
This trailer showed me the stuff I liked from the first trailer, the stuff I didn't like from the first trailer, then added a few more things I really don't like.
Is it just me or does that "monster" towards the end look like the cave troll from Fellowship of the Ring? I call it "that monster", although I'm pretty sure it's supposed to be Doomsday, but it looks almost nothing like Doomsday apart from the bones sticking out. A bad CGI monster and more mindless destruction? I had my fill of that in MoS, I just don't want to see that again in BvS.
And what is it with movie trailers giving away the major plot points of the movie. I'm sure there will be some twists along the way, but that trailer looked like it showed enough for most people to be able to tell you what the whole movie is about. I had hoped they'd keep the trailers to BvS and their beef, and leave the thing that unites them a mystery to be shown when we see the movie.
I was already secptical about this movie and now I'm down right worried. And don't get me started on Lex Luthor.... Jr.... I just hope they have a more serious Lex Luthor Sr lined up to replace this clown.

Wayne

Det ligner desværre allerede alt det der fejlede i Man of Steel. Batman ser klumpet ud - og "kampene" ligner det samme bevidstløse tæsken løs igen.

Forventningerne blev lige sat på stand-by.

Christian

Ok, hva sker der lige?
Jeg kan ikke give denne trailer en thumbs up, for jeg synes den stinker to high heaven, må jeg desværre tilstå. De to forrige havde et meget mere gennemført og stilsikkert/selvsikkert feel. Hele billedet ændrer sig til det værre. Det her ser bare fjollet ud, og hold da kæft hvor Eisenberg bare er Eisenberg-agtig. Jeg kan slet ikke lide hans Lex, dømt ud fra det her. Og hva' sker der for ham der den Abomination-lignende Doomsday (formoder jeg). Det ligner han er trådt direkte ud af Edward Norton Hulken.

Det eneste jeg synes virkede godt her var Ben Affleck som Bruce og så lader Henry Cavill til, at være lidt mere "loose" som Clark, hvilket jeg godt kan li'.

Men alt i alt synes jeg godt nok ikke traileren er go'

Christian

Nu har jeg set filmen og ALT jeg frygtede og skrev om var præcis således det udspillede sig i filmen. Ekstremt tamt.

Kim

LÆS nogen comics, eller se nogen animated series, i stedet for at whine. Så vil i forstå at Doomsday i BVS, vil udvikle sig løbende fysisk.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter