Cookie- og Privatlivspolitik

Blodig julehilsen fra Deadpool

X-Men på besøg i ny trailer

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Der er blod for alle pengene i den seneste trailer til den utraditionelle superheltefilm, Deadpool.

Ryan Reynolds spiller den kække titelrolle, der egentlig hedder Wade Wilson, men som naturligvis går undet et andet navn, når han trækker i den røde heldragt og svinger med ninjasværd.

Traileren byder desuden på besøg af Colossus og Negasonic Teenage Warhead fra X-Men-universet.

Deadpool får dansk premiere den 11. februar 2016.

Deadpool

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Glæder mig virkelig. Deadpool virker som et friskt pust i universet, og Ryan Reynolds virker perfekt til rollen!

Er dog lidt ærgerlig over at Hugh Jackman laver sin sidste Wolverine-film nu, for jeg ville virkelgi gerne se en film hvor Wolverine og Deadpool mødes: De to mest badass helte i Marvel's univers ;)

Number 9

Endnu en lækker trailer til Deadpool.

Og der er stadig alt for lang tid til premieren....

Jacob

Efter deres første forgæves forsøg, så får Deadpool en ny chance, da tidslinjen er ændret efter 'Days of Future Past'. Heldigvis ser det ud til at de har ramt plet denne gang!

Nikolaj

Dog har jeg lidt svært ved, at se Deadpool i fremtiden. X-men serien er jo ved, at komme til en ende. Og nu kommer der så den endelige Deadpool, lige inden den sidste X-men i serien? Ja, det virker måske lidt dumt. Men Holy Shit, It Looks Awesome. Den skal bare ses, og fedt med en blodig x-men film. Det har manglet lidt i de forrige film i serien, men med den nu. Og den formentlig sidste X-men i serien, og plus et par andre superhelte film i år. Så ser 2016 ud til, at være det bedste superhelte år nogensinde. Hvis de så selvfølgelige også lige er gode. Men der er da noget, at se frem til.

CINEMANDRUP

Det virker ret så overbevisende at Deadpool karakteren er blevet ramt spot-on, som man siger. Den brutalte tilgang i fin kombination med figurens humor fungerer. Mere Deadpool til folket tak

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter