Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til London Has Fallen

Red præsidenten... igen!

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Den første lange trailer til action-efterfølgeren London Has Fallen er online.

Gerard Butler spiller igen Secret Service-agenten Mike Banning, der er taget med sin chef, USA's præsident Benjamin Asher, til London for at deltage i den britiske premierministers begravelse.

Sammen med dem er en håndfuld af verdens øvrige ledere, som naturligvis bliver mål for en gruppe skruppelløse terrorister.

I al tumulten forsvinder præsidenten sporløst, så nu starter en højspændt redningsaktion for at finde Asher, inden terroristerne gør det.

En række af skuespillerne fra den første film, Olympus Has Fallen, er med igen. Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett og Melissa Leo er således alle at finde på rollelisten.

London Has Fallen får premiere den 10. marts 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Gustav

Morgan Freeman som skruppeløs terrorist? Det skal jeg se to gange før jeg tror på det! manden er jo for gammel til at drøne rundt og kaste biler der ekspolderer!

CINEMANDRUP

Første film havde sine fejl men var udemærket underholdning, men hvis der var en ting jeg ikke havde set komme var det en efterfølger. Helt unødvendig og traileren virker ikke overbevisende. Der bliver nok engang trykket på gentagelsesknappen, men i andre omgivelser. Ingen bio tur for mig til denne. Venter til den kommer i TV.

Wayne

Jeg kommer næppe til at se den i biografen, den første havde for mange fejl.

Horsi

Min tanke var:

Samme plot.

Større våben.

Ny location.

= Nej tak.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter