Cookie- og Privatlivspolitik

Brugerpanelet anmelder: Spectre

Hvor mange stjerner får Agent 007?

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

I går kunne vi berette, at Agent 007's nyeste udfoldelser i Spectre er den hurtigst sælgende film i Danmark nogensinde. Men er den værd at se?

Brugerpenelet har set Bond-filmen, der er Daniel Craigs fjerde optræden som den britiske superagent. Se hvor mange stjerner panelet, der denne gang består af Ole, Claus, Dennis og Alexander, giver filmen.

Spectre er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mereteuser/584360

For 3 film siden var jeg virkelig skuffet over valget at Craig til Mr. Bond, men indrømmer højt at han gør det fantastisk! Craig er mere og mere ind i rollen, og giver Bond et moderne og voksent ansigt.

Plus jeg elsker åbnings scenen i Mexico, det farverige og udklædningen ved helligdagen.

Jonnauser/960135

Syntes generelt den nye James Bond film Spectre levede op til alle forventningerne for hvad en god bond film skal indeholde.

Syntes desværre at indledningen/optakten var alt for lang. Der var for meget musik i indledning, samtidig var melodien ikke den bedste som James Bond tema.

Men Daniel Craig spiller stadig rollen som James Bond helt fantastisk.

Ibuser/320021

Alt, ALT for langtrukken. Min sidekammerat faldt i søvn 3 (!) gange under filmen. Vi er under Quantum of Solace-niveau. Casino Royale var super, Skyfall fantastisk! Dejligt med en masse referencer til tidligere Bond-film i Spectre... det er vist det eneste positive jeg kan sige om filmen. Og så skulle Blofeld være James Bond `s bror - og pga brødre-jalousi iværksætte en masse assinationer mod Bond?!? Come on!

Steen Flemming

Den nye film indholder alt det som man forventer af en OO7 film, fantastiske biljagter og slagsmål scener, to meget smukke kvinder der ikke kun har kroppen, men også forstanden.

Flot lyd og musik, mem dødsyg titelmelodi.

En enkel væsentlig kritik filmen er al for lang med lange scener der forsøger at være filosofiske, hvad skal vi med det i en 007 film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter