Cookie- og Privatlivspolitik

Se traileren til filmen om Lance Armstrong

"I've never tested positive for performance enhancing drugs"

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Han vandt mildest talt flere udgaver af Tour de France end de fleste, men bagsiden af medaljen er en anden sag. Historien om Lance Armstrong fortælles i The Program, og den nye trailer kan ses ovenfor.

Ben Foster spiller den legendariske cykelrytter, og ligheden med virkelighedens Armstrong er nærmest skræmmende.

Stemningen ligger tættere på The Social Network end sportsdrama, og 'The Program' er baseret på en bog af sportsjournalisten David Walsh, der i filmen spilles af Chris O'Dowd.

Manuskriptet er skrevet af John Hodge (Trainspotting, The Beach). I instruktørstolen sidder den anerkendte brite, Stephen Frears, der bl.a. har portrætteret andre virkelige personer i The Queen.

The Program får biografpremiere den 22. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Er meget enig i det du skriver, ja sørgeligt at der mange steder stadig er penge som driver værket, i dette tilfælde også med livet som indsats for det koster kroppen denne her doping er ikke i småtingsafdeling.
Derudover alle de fortielser, løgne, bedrag manipulation så ser ikke cykelsport , dog sagde en af mine venners mor, hun ser det lydløs blot for at se den smukke natur , da hun er 90 år ikke lige tager ud at rejse så det er "næsten" som at være der.
Vil jeg se filmen, nej end ikke hvis jeg blev betalt for det...
Segoy

Wayne

Den gode historie om kræftpatienten, som kæmpede en ensom kamp - og senere også kæmpede for andre via LiveStrong viste sig desværre bare at være kynisme på højeste plan.

Han var ikke ene om det, langt fra. Han var bare den bedste til at dope sig - og den mest skruppelløse af dem alle.

Egentlig fortjener han ikke at der spildes tid på mere omtale - for han er i den grad hovedansvarlig for at sporten var ved at knække. Det er stadig svært at se et cykelløb uden at have mistanken om snyd.

Synd for atleterne at de nu beskyldes for hjælpemotorer, som om bjergene ikke er modstandere nok. Men vi har næppe set den sidste skandale - der er simpelthen for mange penge i det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter