Cookie- og Privatlivspolitik

Teaser til Joy med Jennifer Lawrence

Opdateret med spritnye billeder

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Joy handler om Joy Mangano, der opfandt The Miracle Mop og startede et forretningsimperie. Jennifer Lawrence spiller titelkarakteren, der må gå meget igennem, før hun når sine drømme.

I dag er en første teaser kommet online.

Lawrence genforenes med David O. Russell, der tidligere har instrueret hende i Silver Linings Playbook og American Hustle. Også Bradley Cooper og Robert De Niro er med igen, så der er virkelig snak om et frugtbart samarbejde de fire imellem.

Nedenfor kan du se de nye billeder, der netop er blevet frigivet fra filmen.

Joy får dansk premiere den 7. januar. Lige midt i prissæsonen.

Joy

Joy

Joy

Joy

Joy

Joy

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Jeg er nok kraftigt påvirket af at min opfattelse af David O. Russell har ændret sig meget. Jeg kunne virkeligt godt lide Three Kings og The Fighter.

Men skuffelsen var for mit vedkommende meget stor over American Hustle, som jeg ellers havde store forventninger til. En film som David O. Russell formåede at gøre meget værre end den kunne være blevet. Jeg havde lidt en kejseren nye klæder oplevelse, da mange andre ikke kunne få øje på de problemer jeg syntes den havde.

Jeg synes i det hele taget at han burde holde sig fra at skrive egne manuskripter, da han ikke er specielt god til det. Hans bedste film er i hvert fald skrevet af andre. Det forhindrer ham i at blive så selvoptaget, som han ellers er og svømme hen i forelskelse over de karakterer han selv har skrevet.

Han har i øvrigt allerede meget høje tanker om hans egen film, som han allerede nu ikke tøver med at sammenligne med The Godfather.

Maggie Smith

Jeg synes traileren er fremragende, er dybt overrasket over hvor meget den rammer mig. Korte, hurtige klip, som indeholder en form for emotionel musik. Jeg glæder mig!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.