Cookie- og Privatlivspolitik

Stærk teaser til Creed

Stallone og generationsskiftet

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Den første teaser-trailer til boksefilmen Creed er udkommet, og du kan se den ovenfor.

Kronologisk går filmen i fodsporene på Rocky-serien, og i bund og grund er der tale om ’Rocky VII’, selvom fokus ligger på Apollo Creeds søn fremfor The Italian Stallion.

Sylvester Stallone har overladt instruktionen til Ryan Coogler, der fik sit gennembrud med Fruitvale Station med Michael B. Jordan i hovedrollen. Samme Jordan som har titelrollen i ’Creed’, og han er snart aktuel som Johnny Storm i Fantastic Four.

Instruktørens upolerede stil sætter sit præg på traileren, der adskiller sig fra den mere klassiske skabelon, man kender fra diverse sportsfilm. Ikke mindst fra, den ellers fremragende, trailer til Rocky Balboa (som du kan se her).

Creed får dansk biografpremiere den 3. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Virkelig en fed trailer, og den helt perfekte måde hvorpå de vælger at involvere gode gamle Sly Stallone. Hans karakter i denne film giver stadig mening og virker stærkt medbærende. Elsker det!

CINEMANDRUP

Et yderst interessant trailer som giver en anden synvinkel på tingene og det virker helt bestemt som en film der får mig i biografen. Elsker Rocky filmene, så det at Apollo Creeds knægt nu får hjælp af selveste Rocky kan blive en fed tjans. Traileren virker lovende og Stallone har det fint med at det nu er en anden som tager hoveddelen af rampelyset

Jacob

... eller er der kun lagt et billede op?

Stine Teglgaard

Traileren skulle være på nu :)

MVH Stine
kino.dk

Simon

Jeg ville gerne vide, om man kan slette en debat. Jeg ved ikke lige om jeg gider høre på alt det debat snak der er på min debut-debat!

Ollie

Jeg glæder mig som et lille barn, til at den kommer. Jeg er så stor fan af Sylvester Stallone, og jeg elsker Rocky filmene, så jeg er så spændt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter