Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer til Hotel Transylvania 2

Gys for hele familien

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Sony Pictures har netop frigivet den første trailer til Hotel Transylvania 2.

Efterfølgeren til den populære animationsfilm fra 2012 rammer først de danske biografer til efteråret, men nu kan du altså få en lille forsmag på (u)hyggen.

[banner_here]Traileren afslører, at filmens handling udspiller sig et par år efter den originale, og Dracula (Adam Sandler) er nu en glad bedstefar.

Idyllen trues dog, da Draculas datter Mavis (Selena Gomez) overvejer at flytte til Californien, og fordi barnebarnet Dennis stadig ikke udviser tegn på at blive til vampyr. 

Hotel Transylvania 2 får premiere den 8. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Den første film Hotel Transylvania satte et stort indtryk hos mig. Animationen var lækker, karaktererne var spændende, historien var fængende og så ikke mindst var den spækket med god humor - både plat som sort. Det var hele filmen værd.

Denne trailer for fortsættelsen ser ud til at forsætte i præcis samme fodspor, hvilket er et kæmpe thumbs up i min bog. Super humor, hvor det tydeligt bærer præg af at folkene bag har hygget sig med projektet. En film jeg absolut skal se. Det er meget tydeligt at se, at animationen bliver bedre og humoren bliver bedre i alle disse skønne animationsfilm.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.