Cookie- og Privatlivspolitik

Se traileren til Sommeren '92

Ricardo og alle de andre rødder

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Nu kan du se traileren til Sommeren '92 på årsdagen for Danmarks totale sejr i EM-slutrunden for 23 år siden.

Vi skal ikke gøre os kloge på traileren, men til gengæld vil vi gerne høre din mening.

Den omfattende rolleliste består af følgende navne:

Ulrich Thomsen, Cyron Melville, Mikkel Boe Følsgaard, Esben Smed, Gustav Dyekjær Giese, Jon Lange, Allan Hyde, Johannes Lassen, Morten Vang Simonsen, Niclas Vessel Kølpin, Henning Jensen, Lars Brygmann, Julie Zangenberg, Lene Maria Christensen og Birgitte Hjort Sørensen.

Hvad synes du om traileren? Skriv din mening i kommentarfeltet nedenfor. 

Sommeren ´92 får biografpremiere den 27. august.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Jeg synes egentligt at fodbold er ret kedeligt, men jeg husker stadig tydeligt sommeren ´92. Det var en magisk sommer, som stadig kan give mig gåsehud, når jeg ser klip fra de sidste to kampe og fra Rådhuspladsen. Det var en helt unik begivenhed, og jeg skal i hvert fald se filmen.

Christian

Og virkelig et fedt cast de har fået stablet på benene!

Simon

fordi fodbold er fantastisk. Gætter på denne film om 20 år er en kult film, fordi at EM 92 betyder så meget for Danmark, og også for dem, som ikke kan lide fodbold. Danmark var jo ikke engang kvaleficeret. Glæder mig, fordi at historien bag sommeren 92, er så syrede.

Jacob

Umiddelbart er den en god trailer som tyder på at være et godt tegn for en god film. Men forholder mig stadig lidt skeptisk, for er stadig spændt for den de tackler hele sportsdelen og så beder jeg for at den ikke bliver for kliché agtig. Men som sagt ser de umiddelbart godt ud

Jacob

Jeg tror at Barfoed og co. gemmer guldet og giver os det næstbedste. For selvfølgelig omhandler filmen primært Richard og Vilfort, men der SÅ meget mere end det. Og hvorfor smadre det hele, som trailere idag har en tendens til - nemlig at vise os aaaaaaalt for meget? Jeg glæder mig mere til premiere på den film end til juleaften, and I shit you not! :)

Nikolaj

Så er der muligheder for en god film ud af det.

Jeg er kæmpe fodboldfan, fodbold betyder lige så meget som film for mig.

Derfor betyder det også meget at man laver sådan en film perfekt, jeg synes at det man ser på traileren, så er Ulrich Thomas et godt valg som Richardo. Men filmen kan godt gå galt.

Mon ikke den også har lidt inspiration fra den danske dokumentar film Og det var Danmark.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.