Cookie- og Privatlivspolitik

Se Fassbender som Macbeth

Trailer til Shakespeare-klassiker

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Med Michael Fassbender som Macbeth og Marion Cotillard som Lady Macbeth, er der høje forventninger til Justin Kurzels filmatisering af Shakespeares kendte teaterstykke.

[banner_here]Fassbender og Cotillard står over for den store udfordring at spille 2 af litteraturhistoriens stærkeste og mest ambitiøse karakterer, og ud fra traileren ser de ikke ud til at skuffe.

Udover hvad der ligner fremragende skuespillerpræstationer, byder traileren også på en visuel smuk billedside og lægger desuden op til en film fuld af politik, blod og intriger.

Filmen handler om generalen Macbeth, der, på vej hjem fra et stort slag, møder tre hekse og får at vide, at han en dag vil blive Skotlands konge. Planen om at få profetien opfyldt ved at slå den nuværende konge ihjel får dog skyldfølelsen til at vokse sig stor hos Macbeth og hans kone.

Macbeth får dansk premiere den 12. november.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Efter at have læst Macbeth vil enhver kunne forstå grunden til at denne film har været længe undervejs. Sproget kræver mildest talt en oversætning i sig selv og en større tydning, da det er et svært manuskript at skulle sammensætte.

Syntes nu at det indtil videre ser meget lovende ud og følte helt bestemt stemningen af Macbeth i traileren. Jeg tror, at dette går hen og bliver en god filmatisering af Macbeth og specielt med Fassbender som generalen Macbeth, der skal portrætere den store skyldfølelse.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter