Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til Hitman: Agent 47

Afslørende forfilm

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Den nye trailer til actionfilmen Hitman: Agent 47 varer over tre minutter, og derfor skal der lyde en advarsel mod at se den, hvis du helst ikke vil vide alt for meget.

'Hitman: Agent 47' er baseret på det populære computerspil, der blev produceret af danske IO Interactive i flere udgaver.

I 2007 kom den første filmatisering, der desværre ikke levede op til forventningerne, hvilket nok har medført, at der ikke er tale om en efterfølger men et reboot.

Plottet tager udgangspunkt i titelkarakteren, et syntetisk fremstillet supermenneske, der er sat i verden for at agere dræbermaskine for en hemmelig organisation.

Agenten bryder dog fri fra sin arbejdsgiver, men snart er han på flugt fra et firma, der forsøger at opklare hemmeligheden bag Agent 47's evner for at skabe en hær af endnu stærkere dræbere.

Rupert Friend spiller hovedrollen, og han får kvindeligt modspil af Hannah Ware, der i traileren også får lov til at bevise sit værd.

Hitman: Agent 47 får dansk premiere den 27. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Som fan af de gode gamle spil med Hitman hviler der automatisk en forventning om at de har gjort sig umage med karakteren. Hitman spillene handlede ikke blot om action, men om stealth, udføre en opgave uden at blive opdaget, hvilket jeg håber, at de har brugt noget tid på at få proppet denne film med.

En film kan altid overplastres med masser af action, men det gør den ikke god, hvis du ikke har selve sjælen af titelkarakteren med. Rupert Friend virker meget lovende, selvom de godt kunne have fundet en som lignede lidt mere Hitman. Han kolde udtryksløse ansigt er ramt ret godt og stilen i denne trailer virker interessant, selvom den afslører ret vigtige ting. Jeg er normalt ikke så meget for disse lange trailers, men når det så er sagt, så er det nu ret fedt at få Hitman op på lærredet i en udgave der kun kan blive bedre end den tidligere filmatisering med Timothy Olyphant som Hitman.

Det går sjældent hånd i hånd at både karakteren bliver ramt perfekt og filmen bliver en knald succes. Jeg håber, at det både bliver en hit af en Hitman person og en hit movie.

Jeg er spændt og selvfølgelig kommer jeg i biffen og ser den.

Jacob

Nu har jeg aldrig selv spillet Hitman, så jeg kan selvfølgelig ikke komme med en sammenligning der. Men det hele mere uhyre meget om 'Mission: Impossible 5', og det indlysende spørgsmål er om rebootet her kan hæve sig over gennemsnittet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.