Cookie- og Privatlivspolitik

Katastrofal trailer til Everest

"Det farligste sted på Jorden"

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer til katastrofefilmen Everest viser, hvor galt det kan gå, når mennesket er oppe imod naturens storslåede kræfter.

[banner_here]Filmen er løst baseret på virkelige begivenheder og fortæller historien om en gruppe bjergbestigere, der vil nå verdens højeste punkt: Toppen af Mount Everest.

Turen derop forløber efter planen for de fleste i gruppen, men så begynder det ellers at gå galt - rigtig galt.

Baltasar Kormákur, der bl.a. stod bag 2 Guns, instruerer filmen, og rollelisten er spækket med talentfulde navne som Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes, Jake Gyllenhaal, Sam Worthington, Robin Wright, Emily Watson og Keira Knightley.

Everest får premiere den 1. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
yvonne

It's a must see

Birthe user/939342

Everest den film MÅ jeg bare se. Har selv vandret i Himalayabjergene

Marleneuser/311078

Der skal måske også lige nævnes i teksten til filmen, at den er lavet på baggrund af bogen "Into thin air". En fantastisk god bog, som beskriver de frygtelige begivenheder tilbage i 1996.

Nikolaj

Men traileren ser lovende ud, og rigtig flot ud.

Og når den er baseret på begivenheder, og der mange kendte gode skuespiller med. Så er jeg næsten sikker på, at den nok skal blive god.

CINEMANDRUP

Det ser yderst faretruende ud og er lige en film efter min smag, som helt sikkert formår at gøre sig godt på det store lærred.

Jeg skal så meget se den her film. Traileren griber dig nådesløst om struben og hiver det sidste luft ud af dig i spænding. Denne film handler om overlevelse/vilje og mod og kan intet andet end blive spektakulær.

Som Bear Grylls ville sige: Dette er sand True Grit

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.