Cookie- og Privatlivspolitik

Brugerpanelet anmelder: Jurassic World

Wraaa!!

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Jurassic World er aktuel i biografen, og vores brugerpanel var blandt de første til at se det fjerde indslag i dinosaur-serien.

Dommen kan ses ovenfor.

Når du har set filmen, kan du naturligvis bidrage til sitet med din egen anmeldelse af øgle-eventyret.

Jurassic World har premiere i dag.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars

Kanon film....den bliver et must hjemme på DVD hylden....eller Blueray i dag vel....

Sjovt egentligt...får en film dårlige anmeldelser...så må man endelig se den...så plejer den som regel at være vildt god...

Nulle

Det er en okay film men jeg kan nu bedst lide de første film

Fie

Jeg er lidt uenig i at det er en familiefilm, det kan godt være at der ikke ligefrem er afrevne lemmer som i den første film, men jeg synes da godt nok at scenen (Spoilers) hvor hende assistenten ryger ned til Mosasaurusen (som ikke er en dinosaur btw) er ret voldsom + den scene hvor raptorerne angriber menneskerne. Og jeg vil da også mene at der er en del blodsprøjt når Indominous Rex æder folk.
Det er klart at nogle børn sagtens vil kunne tåle at se den, men hvis de synes at den originale Jurassic Park er slem, skal de nok ikke med ind og se Jurassic World.

Udover det synes jeg at det var en fed film, jeg giver den 6 ud af 6 stjerner!

Lene

Jeg har set alle Jurassic filmene, og selvom jeg bedst kan lide den første, så er denne seneste absolut værd at se. Super skuespillere og fantastiske effekter - dog synes jeg, at hele set-uppet med at træne velociraptors til at adlyde er lige lovlig meget.

Kate

jeg elsker den ! helt klart værd at se den i biografen

Dade

Stoler heller på imdb rating, og ikke på Far til Fire fans som giver den 2 stjerner, de har sikkert gjort det samme til Fast Furious 7 og Avengers

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter