Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer #2 til Pixels

Arkadebusters!

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

'Ghostbusters' møder 'Revenge of the Nerds' i den kommende action-komedie Pixels, der netop nu har fået en international trailer.

Adam Sandler, Peter "Tyrion" Dinklage, Josh Gad og Kevin James spiller en flok fuldvoksne gamere, der pludselig får mulighed for at redde verden, da rumvæsner angriber i form af Pac-Man, Donkey Kong og andre arkadespils-figurer. Forvirret? Se traileren!

Michelle Monaghan medvirker side om side med de akavede helte, og den garvede Chris Columbus står bag instruktionen.

Pixels får dansk premiere den 13. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Jeg ved, at jeg ender med at se den og tror også den rummer en stor nostalgisk faktor med disse kærlige spil, som har domineret ens barndom så meget. Kan ret godt lide vinklen med at de har deres destruktive natur og er overbevist om at filmen tiltaler enhver, som har haft et gamer hjerte.

Wayne

og selvom det er et rip off af Ghost Buster filmene, så ser det absolut lovende ud. Klart en film jeg skal se.

JegELSKERFilm

Så er der dømt retro gaming.

Jeg er klar til kamp.

Rasmus/Musen

Med den humor som er i filmen, synes jeg den kunne blive lidt for meget sukker til min kop te :-)

...MEN fordi det nu alligevel er så sjovt at se en hel by blive invaderet af pixelerede figurer som den klassiske Pac-Man og Donkey Kong, så må jeg alligevel tage det lidt tilbage igen. Det er jo meget fedt at se alle dissse "klassiske" arkadespils-figurer komme til live.

Så, måske fik jeg en lille GAME OVER, men jeg tager mig nok bare en ommer igen på et tidspunkt. Spillet fortsætter indtil man får nok af det, og det har jeg BESTEMT ikke endnu. Sådan, hell yearh! :D :=D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter