Cookie- og Privatlivspolitik

Fars fede trailer

Ny generation af familien Griswold

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Til efteråret er der premiere på komedien Vacation, og den første trailer er netop udkommet.

Filmen er delvist en fortsættelse til og delvist reboot af National Lampoon's Vacation (også kendt som 'Fars fede ferie'), der havde premiere for 32 år siden. Efterfølgeren er dog ikke bleg for at referere originalen, som man hurtigt fornemmer i traileren.

Plottet har også visse overensstemmelser. Den nu voksne Rusty Griswold (søn af Chevy Chases karakter, Clark) har selv stiftet familie, som han tager med på et road trip gennem USA for at genskabe ferien i Walley World fra sin barndom.

Som vi kan se, går rejsen ikke helt efter planen, men byder på den slags platheder, der gjorde originalen til en komisk klassiker.

Ed Helms fra Hangover-filmene overtager rollen som Rusty fra Anthony Michael Hall, mens hans familie spilles af Skyler Gisondo, Christina Applegate og Steele Stebbins. Leslie Mann spiller Rustys søster, og Chris Hemsworth dukker op som hendes fyr.

Vacation får premiere den 3. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

"Vacation" har potentiale til at skuffe fælt og overraske positivt.

Jeg er personligt ikke fan af hverken Fars fede ferie, eller Fars fede juleferie da jeg synes humoren er ekstremt plat og overdrevet i begge film. Scenen med egernet i juletræet sidder stadig frisk på hukommelsen som utrolig plat og ikke sjovt overhovedet.

Men jeg elsker Ed Helms og Christina Applegate kan jo også det med humor, så jeg hopper nok på krogen. Om ikke andet så for at se Chris Hemsworth på slap line og ja, da også lige den scene vi får serveret i traileren. ;)

Wayne

Der er både referencer bagud, og helt nyt. Man kan vist roligt sige at sønnike slægter sin far på - og ikke har lært noget som helst. Vi mangler at se noget til gamle Clark, men det kommer vel i næste trailer?

CINEMANDRUP

Et par herlige gensyn så den rette stemning er sat og dette skal nok blive en underholdende komedie i bedste fars fede ferie stil. Traileren bød på et par smil, så det lover godt, men bare det nu ikke var alt hvad filmen havde at byde på. Jeg er indtil videre forventningsfuld.

Mickey

Har lyst til at se den bare på grund af Chris Hemsworth.....fuck det er sjovt man! :o

Martine

.. *sidder og er komplet målløs* .. på den negative måde

Jacob

Der var i hvert fald en masse pragtfulde gensyn, og hvis filmen holder det her niveau, så har vi en fantastisk komedie i vente. Chris Hemworth ser da ud til morer sig gevaldigt :-)

Linauser/774152

Ja behøver vel ikke at sige det nok er den BEDSTE DEL af hele traileren!

Tror faktisk lige jeg vil se den del igen.. og igen og igen ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter