Cookie- og Privatlivspolitik

Ucensureret trailer til Ted 2

Grov, grovere, grovest

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

En ny, og ucensureret, trailer er udkommet til Seth MacFarlanes komedie Ted 2.

Filmen tager udgangspunkt i, at Ted har giftet sig med sin kæreste, Tami-Lynn (Jessica Barth), og nu vil de have et barn. Men som levende bamse er det ikke nemt, så Teds gode ven, John (Mark Wahlberg), skal agere sæddonor.

For overhovedet at kunne blive taget i betragtning til at få børn, skal Ted klassificeres som "person", så han opsøger en advokat (Amanda Seyfried) og en legendarisk rettighedskæmper (Morgan Freeman).

Som forventet går tingene ikke helt, som de skal, og den tre minutter lange trailer viser hvorfor.

Ted 2 får premiere den 16. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Filmen om den ustyrlige plysbjørn var en af de helt store overraskelser det år, og ser bestemt frem til deres anden omgang.

Wayne

Jeg glæder mig til at se Ted, igen. MacFarlane's idé med en bamse uden filter er genial - og man undrer sig ikke over noget som helst, når man ser på hans lange karriere som forfatter. Vi kommer fra Cow and Chicken over Johnny Bravo og Dexter's Laboratory til American Dad og Family Guy.

MacFarlane er næsten ene om at holde arven i live fra Farrelly brødrene, Jim Abrahams og David og Jerry Zucker.

CINEMANDRUP

Selvfølgelig skulle det blive grovere, når der nu dukker en red band trailer op. Første Ted film rummede mange gyldne øjeblikke, men jeg må ærligt indrømme, at efterfølgeren her ser endnu bedre ud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter