Cookie- og Privatlivspolitik

Se første glimt af superhelten Nightcrawler

Bamf!

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Når vi taler markedsføring for X-Men: Apocalypse, kan det næppe komme som en overraskelse, at det nyeste nye kommer fra instruktøren Bryan Singer selv.

Således har mutant-bagmanden udsendt en kort video via Twitter, hvor han præsenterer det nye karakterdesign for Nightcrawler.

Meget symptomatisk for den blå, djævellignende superhelt foregår det hele i et kort glimt, hvor Nightcrawler teleporterer frem og forsvinder lige så hurtigt igen. ”Bamf”, ville der havde stået, hvis det var en tegneserie.

Kodi Smit-McPhee spiller rollen som en den unge mutant, der i X-Men 2 blev portrætteret af Alan Cumming, og som karakterdesignet minder en del om.

Nightcrawler

Smit-McPhee er blot ét af nye navne i 'X-Men: Apocalypse', der bl.a. også tæller Tye Sheridan som Cyclops, Sophie Turner som Jean Grey og Alexandra Shipp som Storm. Alle velkendte karakterer fra de tidligere film, men i yngre udgaver.

X-Men: Apocalypse får premiere den 19. maj 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Selve lokket er meget tro mod hans ældre udgave af Nightcrawler. Det bliver som altid spændende at følge den store markedføring frem mod den X-Men: Apocalypse

Jacob

Af de superhelte der er født med deres kræfter, som f.eks. X-Men, så er Nightcrawler en af de fedeste mutanter. Der er været andre med teleporterings-evnen som John Wraith i 'X-Men Origins: Wolverine', eller Azazel i 'First Class', men synes nu alligevel Kurt Wagner er den mest interessante af dem.

Undrer mig lidt over at han bliver introduceret i 'Apocalypse', for i 'X-Men 2' er han som ældre en ukendt karakter.

TheKillingJoke

Fordi tiden blev ændret i days of future past. Alt hvad der er sket derfra er jo en hel ny tid, så derfor er der høj sandsynlighed for, at nogle af karaktererne er kommet til at mødes tidligere end de egentlig burde i forhold til den anden tid.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter