Cookie- og Privatlivspolitik

Nyt klip fra Jurassic World

Der er noget i luften

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

[banner_here]Det nye klip fra Jurassic World afslører, at filmen ikke udelukkende byder på dinosaurer men også en smule romance.

Selvom interaktionen er lidt kølig, foregår der tydeligvis noget mellem dinosaur-specialisten Owen Grady (Chris Pratt), og Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), der har ansvaret for parken.

'Jurassic World' er den fjerde film i rækken, der startede med Steven Spielbergs blockbuster-hit Jurassic Park i 1993. Det er nu snart 14 år siden, Jurassic Park III havde premiere, og forventningerne til den kommende dinosaur-film er tårnhøje.

Så romance eller ej. Mon ikke de nye menneskeskabte dinosaurer trods alt stadig er det største trækplaster for filmen?

Jurassic World har premiere den 11. juni.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

-YES, et nyt klip fra Jurassic World hvor 2 personer bare står & snakker, lige d man gerne vil c!!! Gider simpelthen ik' c på de der vildt fede animerede dinosauere, WTF!!!

Jacob

På den ene side er det godt at de forsøger, at vende tilbage til hvad der fungerede godt i den første - nemlig en topmoderne park, hvor dinoerne går amok. Og selvom jeg egentlig også godt kan følge, at genteknologien har rykket sig, så føler jeg på en måde det stikker lidt af - at man på en måde prøver for hårdt at overgå de andre film. Sidst men ikke mindst, så er det også en kende for fantastisk, at han nærmest kan hypnotiserer velociraptorer.

Rasmus/Musen

Vi ved jo godt, at film næsten altid har noget charme med i sig.

Hvem ved nu... Måske er der endda kærlighed imellem dinosaurerne?
Ligemeget hvad der sker, så er der i hvert fald blevet set på dinosaur-universet fra et helt nyt perspektiv i denne film i forhold til de tidligere film i serien.

Det bliver vildt, og jeg regner med at dette bliver den næste film jeg ser frem til efter Avengers: Age of ultron, yearh! ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter