Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Batman v Superman

Kan Superman bløde?

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Tidligere på ugen udkom en kort smagsprøve på traileren til Batman v Superman: Dawn of Justice, som skulle være kommet på mandag. Nu er forfilmen imidlertid udgivet online før tid.

Årsagen til den tidlige offentliggørelse skyldes, at traileren blev lækket i går, hvorefter Warner Bros. har valgt at udsende den officielt.

Som man fornemmede på den korte teaser, bliver stilen ganske mørk, og der bliver stillet spørgsmålstegn ved Supermans (Henry Cavill) guddommelige evner, der var med til at smadre det halve af Metropolis i Man of Steel

Batman deler bekymringen og viser sig i traileren i Ben Afflecks skikkelse. Vi får et glimt af rustningen, som hjælper ham i kampen mod Superman, og som er hentet fra Frank Millers legendariske graphic novel, 'The Dark Knight Returns'.

Hvad synes du om traileren? Er den for mørk, eller er det godt, at den skiller sig så drastisk ud fra fx Marvels mere humoristiske Avengers?

Batman v Superman: Dawn of Justice får premiere den 24. marts 2016.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeff

No doubt, the visuals are amazing. You'd expect nothing less from a Snyder movie, but the trailer doesn't tell you much.
After destroying half a city and killing thousands of people, why would the world trust Superman. So many mistakes were made in MoS I just don't know where to start and I can't imagine that they can be fixed in this movie.
At least a fight between Batman and Superman probably won't kill anyone, but a dangerous precedent has been set. If Superman thinks Batman is going to kill someone, will he kill Batman to stop him like he killed Zod after Zod killed thousands, then cornered a family. That was so dumb! And don't get me started on the powers from the atmosphere inconsistencies. This must be how Batman levels the playing field in the fight.

Kennethuser/925592

Er der nogle der kan fortælle mig, hvorfor er Superman og Batman mod hinanden troede at de kæmpede sammen?

Sebastian

Batman og Superman har flere gange været nødsat til at kæmpe mod hinanden. Jeg kunne forestille mig at i denne film er grunden, at Batman er "bange" for de kræfter Superman besidder, og de katastrofer de medfører (ødelæggelserne i Metropolis i "Man of steel"). Plus at Superman er et nyt fænomen i den her storyline, så verden (inklusiv Batman) ved ikke, hvor de har ham endnu :-)
Jeg håber det hjalp!

Antaeus

Jeg har meget svært ved at forestille mig at de to reelt kæmper imod hinanden - altså at der er nogen kamp. Hvis det skulle give nogen mening så ville Superman knipse med sin ene finger og så var Batman død.

Edit:
nå jeg kan se diskussionen også kører herunder med nøjagtig det samme. Om en mand så har en kryptonit dragt eller hvad de finder på så har jeg det meget svært med at der skulle være nogen kamp. Han kan trække sig væk og smide en 8 million tons supertanker i hovedet på Batman, dræbe ham med et eneste laser-blik - mulighederne er utallige. Batman er i mine øjne 100% chanceløs. Jeg har endnu ikke fået læst tegneserien.

Men okay, man skal jo bare købe præmissen og så lade sig rive med og ikke tænke så meget over det, selv om det er svært.

Jeff

The problem is you're using logic when evaluating this fight. You've seen MoS, how much logic did you find in that movie?
Yes, Superman could kill most people from a great distance with just a look, but where would the fun be in that.
In the comics Superman considers Batman to be the most dangerous person on the planet, so if any human can give Superman a run for his money it's Batman...

Antaeus

Ja ja, taker for svar Jeff.
Pointen er vel i princippet at Superman er så overlegen at han er fuldstændig uinteressant med mindre han er oppe mod nogle i Hulks klasse.

Jeg prøver at lægge alt logic over bord når filmen engang kommer op. For gør man ikke det så vil man irriteres noget så grusomt. For som vi begge er inde på - Batman ville være død efter 1 sekunds kamp, hvis man ellers kan kalde det en kamp.

CINEMANDRUP

Superman virker til at være en smule i modvind fra befolkningen og ikke mindst i bad standing fra nattens mørke hævner. At være iklædt en kryptonit dragt udjævner styrke balancen en smule, så det bliver interessant at overvære Zack Snyders vision, når nu traileren hiver seeren ind som den gør. Hans film har det med at gå i lidt dårlige retninger, men filmenes trailers gør det nu meget godt.

Er spændt.

Rasmus/Musen

Jeg synes godt nok måske at den første teaser har givet et lille indtryk på stemningen i filmen, men der er stadig så mange ting, som vi slet ikke kender svaret på endnu. Jeg undrer mig altså STADIG meget over, hvordan denne film kan blive så "forandrende" i forhold til superheltenes verden.

Lad os da bare endelig vente på det rette tidspunkt, og se hvad dens budskab vil bringe til os. :-/

Christian

Endnu engang har han formået at få mig "wheelet" ind, med hans smukke visuelle billeder. Ben Affleck ser rocker awesome ud som Bruce Wayne aka Batman! Temaerne og dialogen præsenteret i denne teaser virker bund_solidt og hele stilen føles spot on hardcore epic!

Men gud hvor jeg hader Snyder for konstant at få mig til at synes hans trailers ser røv hamrende fede ud, blot for at skuffe massivt med selve filmen, as usual. Men denne trailer, as__freaken_usual, ser guddommeligt smuk ud! Men hvad gør det når hans film stort set altid skuffer! :-( "Man of Steel" var min mest ventede film i 2013, og er du da sunshine hvor den var rodet, skuffende og sørgeligt fortalt. Simpelthen så spildt potentiale. Har sagt det gang på gang: Zack Snyder er en visuel mester, men en piv-ringe historiefortæller!... Detsværre er det 80% sikkert at "Batman V Superman" bliver et kæmpemæssigt rod og vil lide under samme effekt. Lad os ikke glemme, at både Lex Luthor, Aquaman OG WonderWoman også er med i denne film. Jeg ved ikke hvor store roller de har, men de er i hvert fald med. Dette viser denne smukke teaser-trailer dog ikke. Den fokuserer (og klogt nok) udelukkende på superman som en falsk gud, samt de brain-dead undersottere der følger ham som en messiah sendt fra oven. Og så har vi Bruce Wayne aka. Batman der går imod ham = FEDT! Virkelig fedt! Dette alene ville have være nok, at centrere filmen omkring, men vi ved alle at det ikke er tilfældet. Aquaman og Wonderwoman vil komme ind fra højre og rode rundt i det hele. Jeg kan ikke se hvordan alt det vil blive fortalt på en smuk balanceret måde uden, at historien bliver for opdelt, svækket og fesen.

Jeg holder mine forventninger i skak, uanset hvor svedige Zack Snyders trailers de vil vise sig at være fremadrettet (for de vil være psyko awesome, som altid!) Jeg vil SE denne film først, og ses på det store lærred det skal den uanset hvad, men som en film i sin helhed der har jeg ikke megen tiltro til Snyder. Jeg har faktisk nærmest ingen.

Manueluser/195689

Jeg kan ikke se, hvordan Batman skulle have nogen som helst chance mod Superman...

Superman kan knække Batman midt over. Batman er et alm. menneske, der har trænet sig til sine kræfter, mens Batman kan rette det skæve tårn i Pisa og udskyde laser fra øjnene.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.