Cookie- og Privatlivspolitik

Ant-Man får ny trailer

Med mikroskopiske evner følger et stort ansvar

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Marvel har netop udsendt en ny trailer til Ant-Man. Som de tidligere appetitvækkere har demonstreret, er der tale om en superhelt med mere utraditionelle evner end gennemsnittet.

Paul Rudd har rollen som den tidligere indbrudstyv, Scott Lang, der får en ny chance. Han skal blot overtage Hank Pyms (Michael Douglas) myredragt, og så kommer tingene helt af sig selv. Sådan da...

Marvels skabning, som så dagens lys i 1979, filmatiseres af Peyton Reed, der har masser af erfaring med komedier efter film som Bring It On, The Break-Up og Yes Man. Denne gang skal den komiske timing således kombineres med stort anlagte action-scener.

Ant-Man får biografpremiere den 22. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Så kom endelig en sprængfyldt trailer med Ant-Man, som virker frisk, rap i replikken, med charme, selvironi og fede effekter. Syntes faktisk dragten virker overraskende fed. Ha ha Thomas Tog i action sekvens - why not:-)

Little man
BIG action/adventure

Christian

Jeg tager så meget hatten af for MARVEL Studios, fordi de TØR være så varieret mht deres enkelte films "tone". Ant-Man vil sgu nok vinde blandt andet på selvironi og charme :-) Ligesom med Guardians of the Galaxy så virker den til, at turde tage nogle chancer. Paul Rudd virker perfekt castet. I'm hooked!

Super fed trailer

Mikkel Poulsen

Med et hav af Marvels film fortiden, også bliver det ikke bedre med en Ant-Man første gang jeg hører om en superhelt som myrer den ser virkelig god ud og med. Evangeline Lilly fra Hobbitten 2-3 og Michael Douglas samt Paul Rudd så kan denne her film ikke blive bedre! så tror jeg den bliver en af sommerens mest sete film!

Rasmus/Musen

I en så stor verden! WOW, det er jo vildt. Ikke fordi jeg er den store fan af helten, men jeg synes det er en meget special MÅDE at lave en film på. Tænk på, hvor stor verden ville være, hvis man kun var på størrelse med en myre?

Jeg elsker den tanke. Verden er jo enorm, så hvordan skulle man komme hurtigt rundt med den størrelse... Med superkræfter, selvfølgelig!

Alexander

...jamen så kan det umuligt blive bedre :-)

Jacob

Efterhånden har Marvel banet vejen for de mere unikke helte næsten uden at folk stiller spørgsmålstegn længere, og det skal blive interessant om Ant-Man vil overtage et nyt Avengers-team efter Captain America, Iron Man og de andre oprindelige medlemmer.

Carsten Gottliebuser/133896

hvis det er rigtig så er ant-man og og Wasp med på det oprindelige Avengers så de de her Avengers film er nok byggede på nyrere tegneserier

det første hold var i tegneserierne Iron-Man,Thor,Hulk,
Ant-man og Wasp som vi nok også kommer til at se i denne her ant-man film og tegneserien udkom i 1963.

Jacob

En sammenligning imellem filmene og det oprindelige tegneserieforlæg holder sjældent i forholdet 1:1, og f.eks. 'Age of Ultron' har kun titlen tilfældes. Desuden som du selv pointerer har teamet løbende igennem årene skiftet medlemmer, hvilket betyder de gør akkurat det samme i filmene. Skuespillerne til den første Avengers har desuden kun kontrakt til 2018, og ærlig talt tror jeg ikke Marvel stopper med 'Infinity War Part II' i 2019, når de allerede nu er ved at kører friske helte i stilling, og da Ant-Man tidligere har været lederen er han en oplagt arvtager.

Martine

Paul Rudd, nice
Evangeline Lilly, nice
Michael Douglas, nice

Effekter i myrestørrelse.. so to speak - NICE ;)

What's not to like :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.