Cookie- og Privatlivspolitik

Redaktionen: mit første biografminde

"Min far faldt i søvn"

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Kan du huske første gang du var i biografen? 

Kino.dk's redaktion er blevet nostalgisk, og tænker tilbage på deres første biografminde.

Det er meget forskelligt hvad der gjorde indtryk, for nogen er det flotte dinosaurer, for andre spaghetti og ketchup der bliver lavet til indvolde. 

Fortæl os om dit første biofrafminde i kommentarfeltet herunder!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Indtil for nogle år siden fik Disneys klassiske håndlavede tegnefilm ofte nye visninger i biografen i forbindelse med ferier eller lignende. Det gjorde Bambi også og i slutningen af firserne var jeg inde at se den med min farmor.

Lukas

Den første film jeg så i bio var Toy Story 2, jeg var på det tidspunkt kun 3 år gamle men kan stadig huske det klart og tydeligt, at jeg var skræmt i starten med min skræk blev hurtigt til et smil.

Den anden var Monsters Inc, og jeg var 5 da jeg så den, og meget lig den samme oplevelse som med Toy Story 2.

Og den trejde film jeg så i bio var Find Nemo, og jeg er ikke sikker på om jeg var 6 år, eller om at jeg lige var blivet 7. men det var den første film jeg så i biocity odense, sågar i storsalen noget af en oplevelse.

Så ja Pixar stod for mine 3 først biograf minder...

Tak Pixar.

Maria Bjørn

Den første biografoplevelse var ligeledes også Titanic. Jeg havde som barn været inde og se diverse tegnefilm før Titanic. Men wow, denne film var noget helt unikt. Måske var det fordi, at jeg ikke var mere end 7 år gammel og måske ikke helt forstod, hvad historikken omkring Titanic var og ikke mindst, kunne jeg på daværende tidspunkt, ikke forstå det engelske sprog særlig godt. Dog var dette ikke nødvendigt. Det hele var så storslået og nærmest episk. Filmen sad i mig i mange år efter, og hver gang titelmelodien blev spillet i radioen, fjernsynet med mere, bragte den mig straks tilbage i den sindstilstand, som jeg var i, da jeg var inde og se den i biograften - Det gør den for sin vis stadigvæk.

Wayne

Jeg har set den mange gange siden, og for mig er det stadig en af de absolut bedste Disney film der er lavet. Fantastisk budskab om venskab og det at blive voksen/ældre - og så er den fyldt med gode sange, og det er stadig den danske udgave jeg ser. Men jeg må vel efterhånden være blevet voksen nok til at se den originale?

https://www.youtube.com/watch?v=w8G6x7Zyj04

https://www.youtube.com/watch?v=vcNWcIvJenE

https://www.youtube.com/watch?v=tM1npw4serQ

Men den film som gjorde størst indtryk på mig, var The Deer Hunter. Historien om kammeratskab i en lille amerikansk by - og hvad Vietnamkrigen betød for indbyggerne før, under og efter. Rystende oplevelse, og fantastisk soundtrack;

https://www.youtube.com/watch?v=xAAiYMgFcbw

Anna  Nikoline

Jeg tænker at det må have været med min kusine, da vi så Alvin og de frække jordegern!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.