Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Pixels

Invasion fra 8-bit rumvæsnerne

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Jorden kommer under angreb fra rummet i den første trailer til komedien Pixels, som netop er udkommet.

I filmen fejlfortolker nogle rumvæsner et signal fra Jorden, der egentlig bare er gamle 8-bit computerspil som Pac-Man, Donkey Kong og Space Invaders, så de igangsætter en storstilet invasion af planeten ved at bruge samme gamle computerspilkarakterer som indsatsstyrke.

Menneskehedens redning kommer fra en meget uventet kant: USA's præsident (Kevin James) og hans gamle ven, videospil-mesteren Sam Brenner (Adam Sandler).

Brenner skal stå i spidsen for et hold af old school arkade-gamere (Peter Dinklage og Josh Gad) og ikke mindst den hårdkogte oberstløjtnant Violet van Patten (Michelle Monaghan).

Traileren byder på nostalgisk underholdning og en fin parodi på invasionsgenren samt en cameo fra en af spilindustriens helt store mestre, Toru Iwatani.

Pixels får premiere den 23. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

6 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
JegELSKERFilm

Det skal nok blive sjovt.

Let the games begin.

I <3 cool old videogames.

CINEMANDRUP

Så er der dømt arkade nostalgi, når Pixels indtager skærmen og jorden møder sin undergang i form af Pac Man, Donkey Kong og Space Invaders. Det virker til at kunne blive ret så underholdende for en gangs skyld med Adam Sandler og kompagni. Nok mest fordi jeg holder af Kevin James, men for nostalgiens skyld skal den have en chance.

josefine

It's original ...
Og ikke en eller anden dum omskrivning af det samme plot :)

Jacob

... med Adam Sandler der kan kaldes rigtig sjove, men 'Pixels' lader til at rumme nok originalitet til at være interessant.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter