Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer til Thomas Vinterbergs nye film

Trekantsdrama og svære valg for Carey Mulligan

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Se Carey Mulligan folde sig ud i Thomas Vinterbergs periodedrama Far From the Madding Crowd.

Vi har tidligere fået en lille smagsprøve på filmen, men med den nye trailer får vi lidt bedre indsigt i hovedpersonens svære valg og indre kamp.

Bathsheba Everdene, spillet af Mulligan, er en smuk og viljestærk kvinde, der arver fra sin onkel, og vinder opmærksomhed fra tre vidt forskellige mænd. 

[banner_here]Matthias Schoenaerts spiller bonden Gabriel Oak, Tom Sturridge spiller den flotte soldat Troy, og Michael Sheen spiller rigmanden William Boldwood 

Traileren afslører desuden, at Bathsheba ikke blot kæmper med kærligheden, men også for at finde sin plads som kvinde i et traditionsbundet samfund.

Optagelserne til filmatiseringen af Thomas Hardys klassiske roman begyndte allerede i 2013, så filmen må siges at have været længe undervejs.

Far From the Madding Crowd har premiere den 23. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pil

Uden tvivl! Den skal ses. Bogen er et mesterværk. Jeg er stor fan af Carey Mulligan og Matthias Schoenarts er uhyggeligt undervurderet.

Jeg glæder mig.

Maria

Jeg synes traileren var en kende kedelig - den vækkede i hvert fald ikke min interesse som jeg havde håbet. Men måske senere trailers og klip fra filmen vil få mig på bedre tanker. Lige nu er jeg ikke sikker på om det er en penge jeg vil bruge mange penge på at se på det store lærred.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.