Cookie- og Privatlivspolitik

Spectre video-blog #2

Sam Mendes dykker ned i Bonds fortid

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

I bedste Peter Jackson-stil er Sam Mendes begyndt at udsende en række video-blogs om produktionen af den nye Bond-film, Spectre.

Den nye video går bag optagelserne på filmen i et interview med Mendes, der fortæller om en del af filmens fokus, som bliver på Agent 007's fortid.

Skyfall, som Mendes også stod bag, berørte allerede den mystiske kvindebedårers slørede barndom, og nu vil instruktøren altså udforske den endnu mere.

Se i øvrigt gårsdagens billede af Dave Bautista i Spectre.

Spectre får dansk preimiere den 6. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Glæder mig over at Sam Mendes vil dykke længere ned i Bonds fortid og udforske den mere. Det skal helt sikkert nok være med til at give en større forståelse og indblik i vores helts gøren. Elsker de her små video blogs. Flere storfilm kunne lære noget af dette.

Jonas

Skyfall er en af de bedste Bondfilm til dato, specielt fordi den dykkede ned i Flemings mytos på en måde, som vi ikke har set i lang tid. Og efter at have hørt Sam Mendes fortælle om historien her glæder jeg mig endnu mere. Ligner lidt en god blanding af Skyfall og On Her Majesty's Secret Service, men håber alligevel, at den kommer til at stå på egne ben.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter