Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere: Skammerens datter

Dansk fantasy hæver niveauet

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Værsgo', her er den første trailer til Skammerens datter eksklusivt på kino.dk.

Den længe ventede filmatisering af Lene Kaaberbøls roman er den første danske fantasy-film i årevis, og traileren demonstrerer, at der er sket en del siden sidst.

Middelalderen er mørk og dyster, og hvis Tyron Lannister, Sansa Stark eller andre karakterer fra 'Game of Thrones' gik rundt i baggrunden, ville de færreste løfte et øjenbryn.

Pigen Dina, med de særlige evner, spilles af Rebecca Emilie Sattrup, imens Petra Maria Scott spiller veninden Rosa. De to unge skuespillere deler lærredet med en række rutinerede kræfter, bl.a. Jakob Oftebro, Søren Malling, Peter Plaugborg og Maria Bonnevie.
[banner_here]Hvis du vil vide mere om filmatiseringen kan du læse om vores set-besøg under optagelserne i Tjekkiet

Skammerens datter får premiere den 26. marts

(Klik her og se filmens helt nye plakat.)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pil

Er med på bølgen af piger, som nu har fået knust drømmen om at spille Dina eller Rosa, men HOLD OP, hvor jeg glæder mig til at se den! Efter opsætningen på Østre Gasværk, har det været næste ulideligt at vente på filmatiseringen. Tænk, at der er gået 15 år siden, jeg læste den første gang!
Castet ser også rigtig godt ud, og selvom jeg ofte er skeptisk over filmatiseringer, så er jeg meget positivt stemt over denne!

Vakse Viggo

Jeg håber at den bliver lige så god som dem der bliver lavet i udlandet. Jeg håber at den følger bogen godt.

Camilla

Jeg har som voksen læst bøgerne og er bjergtaget. Jeg så teaterstykket på Østre Gasværk. Fantastisk opsætning. Vi kunne høre hvad de sagde, hvad de sang - lyden var tydelig, udnyttelsen af scenen var fantastisk og skuespillerne kanongode. Noget af det bedste på dansk, som er opsat i årevis.

Isabella

Jeg begyndte at læse serien da jeg var på samme alder som Dina, og jeg identificerende mig meget med hende. Jeg drømte om selv at spille hende hvis den skulle filmatiseres (lille barndoms drøm som nu virker ret så fjern), og nu da den endelig skulle filmatiseres blev jeg meget glad! Tænk endelig at skulle kunne få lov til at se den fantiske bog live! (Der var jo også teaterstykket, hvor jeg kun så nummer to... hvilket jeg ikke vil komme ind på)..
Jeg ved godt jeg ikke skal kritisere noget, før jeg har set det. Men med de skuespillere, har man så ikke tænkt sig at lave andre end bog 1? Hvordan skal problematikken for Dina at hun er den eneste af sin søskende der ikke ligner sin mor? Hvad så med når (hvis) hun skal møde sin far? Hvad så når man senere skulle veksle Nico med Drakan?..
Jeg har på fornemmelsen det bliver en fantastisk film jeg kommer til at se, men bare ikke den bog jeg læste for så mange år siden.. Glæder mig til at se en anden version af Skammerens datter, ligesom teaterstykket blev :)

Juliane

Glæder mig :D
Den ser ud til at blive rigtig god <3

Michael

Wauw langt om længe, endelig en dansk film at glæde sig til. Rigtig flot og ser spændende ud.

Alligevel er der 2 ting.
1. Jeg begynder, så småt at hoppe op i vognen, til dem der synes at den skulle være indspillet på Engelsk, i stedet for dansk, tror at vi inden for 5 år, vil opleve at amerikansk remake.
2. Er spændt på musikken, håber de holder sig langt væk, fra det som blev brugt i traileren.

Jacob

Danske film og skuespillere er i høj kurs, og rart at vi omsider har en solid fantasy film i udsigt. De helt hardcore fans af bøgerne har sikkert et par indvendinger, men som helhed er der tale om godt håndværk.

Julieuser/939317

Kan slet ikke vente til den kommer! Jeg læste bøgerne da de udkom for snart 15 år siden og har gerne villet se dem blive filmatiseret længe. Så venter i spænding! :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter