Cookie- og Privatlivspolitik

Sommerens katastrofefilm

Teaser-trailer til San Andreas med Dwayne Johnson

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Til næste år får en ny katastrofefilm premiere, når San Andreas byder på et massivt jordskælv i USA. Den første teaser-trailer er netop udkommet.

Dwayne Johnson spiller hovedrollen som redningspiloten Ray, der skal genforenes med sin datter (Alexandra Daddario), da det største jordskælv nogensinde rammer Californien.

Paul Giamatti spiller bekymret ekspert, mens Carla Gugino er Rays ekskone, der slår sig sammen med ham for at finde deres datter. Derudover har Ioan Gruffudd, Kylie Minogue og Will Yun Lee roller.

Det ligner en film i stil med 2012, dog en mere realistisk udgave, og Dwayne Johnsons rolle virker forfriskende i forhold til de stereotype action-karakterer, han har spillet på de seneste.

San Andreas får biografpremiere den 4. juni 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Rullede for lang tid siden igennem Kino'ss store titeludvalg af film under kategorien: "Kommende Film", og faldt med et kæmpe gisp over denne films titel, San Andreas, som også er titlen på en af de allerbedste PS2/Xbox spil nogensinde fra GTA-universet! Og med store glæde klikkede jeg på filmen for at vide mere i håbet om at læse det resume jeg så frem til, men fik istedet noget helt andet.
Ellers...
Fed trailer, som jeg bestemt glæder mig til at se mere til!!

Camilla

En god katastrofefilm går man aldrig galt i byen med..! Den ser fed ud.. Yes please..!

Maria

"Derudover har Ioan Gruffudd, Kylie Minogue og Will Yun Lee." står der; der mangler nok en smugle efter Will Yun Lee. :)

CINEMANDRUP

Så kan vi godt begynde at veje jordskælvet på Richter skalaen, da det ser ud til at blive en stor omgang. Det er faktisk forfriskende at opleve Dwayne "The Rock" Johnson i andet end en klassisk action rolle. Nu kæmper han mod moder natur og indtil videre ser det ud til at være godt lavet.

Jeg tænker, at den er et kig værd indtil videre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter