Cookie- og Privatlivspolitik

Ny dansk trailer til Pixars Inderst inde

Hvad foregår der i hovedet på folk?

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Har du nogensinde undret dig over, hvad der foregår i hovedet på folk, når de reagerer på en bestemt måde? Pete Doctor, som står bag Pixars succesfulde Op, giver et kreativt bud på dette spørgsmål i Pixars Inderst inde, hvis nyeste danske trailer er udkommet.  

I animationsfilmen følger man den 11-årige pige Riley, som får vendt op og ned på sit liv, da hun skal vænne sig til at bo i San Francisco.

Følelserne Glæde, Afsky, Vrede, Frygt og Sorg bor i Rileys hoved, og definerer hendes oplevelser med verdenen.

Traileren viser os, hvad der sker i titelkarakterens hoved, men også hvad der foregår i hendes forældres. Nu kan vi endelig forstå, hvorfor mænd er fra Mars, og kvinder er fra Venus.

Inderst inde får dansk premiere den 27. august 2015. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Genial trailer, uden tøving. Utroligt underholdene og godt sat sammen. Regnede faktisk ikke med at den film overhovedet ville lykkedes, men det tager jeg sgu i mig igen i en hel mundfuld. Underholdende trailer der beviser at den film har en hel masse ting gemt under ærmerne (eller rettere sagt: en masse ting gemt inde i hovedet på sig selv) som ikke kan vente med at slippe det løs.
Ser faktisk frem til den!

Amalie user/1088339

Den skal jeg helt sikkert se, men kun hvis den vises på engelsk :)

CINEMANDRUP

Virkelig et frisk pust fra PIxar - det syntes jeg nu altid det er. De bringer altid nytænkning ind i deres film. Dette kunne gå hen og blive en sand lille guldperle. Hjernen er dejlig kompleks og hvem bedre til at skildre hvordan den bruges end Pixars kærlige figurer.

Rasmus/Musen

Denne gang har Pixar virkelig gjort noget specielt. Når man ligefrem ser, hvorfor vi reagerer på den måde, som vi nu gør inde i vores hjerner, så er der altså tale om noget specielt. Vi har jo alle sammen vores egne føleser, men vi forstår aldrig, hvorfor det er, at man gør det, som man nu gør. Det her er fantastisk, og jeg er selvfølgelig spændt på den (Det er jeg egentlig for det meste, når det er fra Pixar) men det her har ikke engang en handling ligsom de andre film, fordi her ser vi, hvad der faktisk i virkeligheden forgår med os.

Jacob

... rigtig godt tænkt - glæder mig meget til den :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter