Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Insurgent

Shailene Woodley skal redde civilisationen 

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Årets mest populære skuespiller, Shailene Woodley, er igen i centrum i weekendens første rigtige trailer til 'Insurgent'.

Divergent-seriens andet kapitel følger afvigernes fortsatte kamp imod diktaturet, der denne gang er kommet i besiddelse af et spændende objekt...

Filmatiseringen af Veronica Roths bog byder atter på de unge talenter Theo James, Jai Courtney, Zoe Kravitz, Ansel Elgort og Miles Teller. Og med Kate WinsletNaomi Watts, Ray Stevenson og Octavia Spencer oven i hatten er science fiction-filmen stærkt repræsenteret.

Insurgent får dansk premiere den 19. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Fie

Jeg er stadig i gang med at læse bogen, så den skal jeg lige blive færdig med først, men bagefter skal jeg helt sikkert ind og se den! Det er en vildt flot trailer, den ser meget mere spændende ud end Divergent! :D

Anonymuser/0

Etteren, 'Divergent', var en positiv overraskelse. Og traileren til denne efterfølger ser heller ikke værst ud. Er også begyndt med at få en stor interesse indenfor film der handler om oprør og lign. (altså efter den forrygende 'The Hunger Games' trilogy), så glæder mig bestemt til 'Insurgent' der ser ud til at byde på nogenlunde samme ekspertise. Og så ser det vigtigst af alt vildere ud, og for en dreng som jeg er det en perfekt ting!!

Maria

Den er ret vild - jeg så den forleden i biografen, inden Hobbitten, og der var godt nok gang i den. Havde ellers hørt at bog 2 (og 3 for den sags skyld) skulle være af ringere kvalitet end første bog, men måske de har fundet noget frem i filmen der opvejer det - fed så den i hvert fald ud, og jeg glæder mig til filmen næste år. :)

Stine Teglgaard

Vi føler ikke, at vi normalt er langsomme, når det kommer til trailers, men lige netop denne landede online fredag aften, og i disse julefrokost-tider kom den i klemme...

I sulle dog ikke snydes af den grund :)

MVH Stine
kino.dk

Denise

Ved ikke om i skal have tilladelse for at vise jeres opslag (trailere, nyheder, osv) men i er lidt langsome !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter