Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer til ny George Lucas-film

Første kig på 'Strange Magic'

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

George Lucas’ kreative fantasi er sluppet løs i 'Strange Magic', hvis første trailer er udkommet. Star Wars-instruktøren har nemlig skrevet historien til den kommende animationsfilm.

Filmen 'Strange Magic' handler om en magisk- og en mystisk verden, der ikke har kontakt til hinanden. I den magiske verden bor elverfolk og feer, mens den mystiske er bosted for trolde og monstre. Man kan roligt sige, at de to verdener er forskellige som nat og dag.

Da et monster vælger at krydse grænsen, mødes de to verdener for første gang. Det bliver ikke en nem oplevelse, da begge parter er interesseret i den samme trylledrik, men har to forskellige formål med den.   

Gary Rydstrom er instruktøren bag animationsfilmen, mens kendte skuespillere som Evan Rachel Wood, Kristin Chenoweth, Peter Stormare, Maya Rudolph, Alfred Molina lægger stemmer til de fantasifulde figurer.

Strange Magic får premiere den 25. april 2015 i Danmark.

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

På den ene side er jeg glad for at der er nyt fra Lucas fronten, men efter denne trailer ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal mene om den. For mig virkede den ikke særlig medrivende og jeg syntes på ingen måde, at den skiller sig ud fra mængden som sin egen.

Camillauser/927927

Hvad i alverden er det her?
Det ligner ikke andet end en Shrek-klon med bedre animation.
Jeg havde ellers hørt det her skulle være en nyfortolkning af En Skærsommer nats Drøm, men det ikke ligefrem hvad traileren siger.

Jacob

De store animationsstudier forsøger alle at lægge sig i førersædet, og slå sig op på uovertruffen teknik iblandet original fortælling. Ved ikke om 'Strange Magic' adskiller sig fra så mange andre, men rart at hører nyt fra George Lucas.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter