Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til Fifty Shades of Grey

Hanky Panky

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

'Fifty Shades of Grey' skal indfri de tårnhøje og vidt forskellige forventninger som romanens mange fans sidder med. Nu er der en ny trailer på gaden, og den er ganske vovet.

Instruktør Sam Taylor-Johnson mærker uden tvivl presset, men det største spørgsmål er stadig, hvor langt hun vil gå i filmatiseringen af den erotiske roman.

Senest dukkede der en nyhed op om, hvor meget (eller lidt) af Jamie Dornan man får at se i filmen. Christian Grey-skuespillerens ædlere dele holdes nemlig uden for kameraet på alle tidspunkter.

Men der er vel grænser for, hvor lødig man kan gøre denne historie om sex, dominans og underkastelse, uden at den bliver helt tandløs? 

Hvad synes du? Ser filmen ud til at blive som du forventer det? Smid en kommentar forneden.

Fifty Shades of Grey får dansk premiere den 12. februar 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
tina

Jeg er bange for at ingen skuespiller eller instruktør kan indfrie mine og tårnhøje forventninger til filmatiseringen af fifty shades. Ved at læse E. L. James romaner er der skabt individuelle forventninger, forestillinger, billeder i mit indre, som ingen kan indfri. Måske kun lige min mand!!
vh. Tina

Mette Friisuser/186768

Scenerne som sådan er ok, men Jamie Dornan er total fejl castet, han ligner en mors dreng, han mangler sexappel, der er ingen sixpack. Skal selvfølgelig se filmen, men han kommer aldrig til at tænde mig på samme måde som Christian Grey i bogen gør.

Maria

Ikke så intens som jeg havde håbet på, men det er jo også fint at gemme det bedste til selve filmen. ;)

Jeg prøver på at beherske mine forventninger til filmen og forholde mig neutralt, i tilfældet af, at den ikke lever op til hypen der er omkring den. Jeg håber jeg ikke bliver skuffet over det endelige resultat...

Hanneuser/277597

Trailer 2 lukker lidt mere op for hvad bogen fortæller... Der er heldigvis ikke så lang tid til februar..

CINEMANDRUP

Så er dømt lummer stemning på Valentins dag når, Grey udfolder de mørke og ukontrollerbare sider ser det ud til. Traileren ser da meget stemningsfuld ud og bygger især sin identitet på selve stemningen og intensiteten.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.